in

Καντίς Σουάνπολ Φωτογραφία: Τα κορυφαία oπίσθια του κόσμου με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ εσώpoυχα, μαγιό, κλπ, δημιουργούν προσδοκίες

.
Η Καντίς Σουάνπολ αν και μπαίνουμε βαθια στο φθινόπωρο οι διαθέσεις της είναι στο κόκκινο.

Κορίτσι για να το έχεις σπίτι να σε περιμένει και να σου φτιάχνει την διάθεση είναι η Καντίς Σουάνπολ, η οποία στις φωτογραφίσεις για εσώpoυχα κάνει πράγματα που θα έκανε στον σύντροφο της και γεννά άγρια ένστικτα που είναι μόνο για οικιακή χρήση!

Η καλλονή από τη Νότιο Αφρική φανερώνει τα νέα όπλα που έχει στην φαρέτρα της, κοινώς άλλον ένα διαφορετικό τρόπο για να κολάσει τα απανταχού αρσενικά. Με ζαρτιέρες και μπραζίλιαν εσώpoυχο, η προικισμένη- ιδίως στα oπίσθια- Καντίς Σουάνπολ παίρνει μια στάση που γεννά συνυποδηλώσεις και oργιάζει την φαντασία.

Διαφήμιση

Τα κορυφαία οπίσθια του παγκόσμιου μόντελινγκ με διαφορά και χωρίς αμφιβολία, φωτογραφίζονται με μικροσκοπικά εσώρουχα να τα καλύπτουν μετά βίας και μοιράζουν υποσχέσεις.

Η Καντίς είναι ένα κορίτσι που έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Γι΄αυτό η Victoria Secret την έχει πρώτη στην λίστα όταν θέλει να προμοτάρει νέα κολεξιόν εσωρούχων.

Πάμε λίγα χρόνια πίσω, όταν η Victoria Secret έβγαλε σετάκια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έβαλε την καλλονή από τη Νότια Αφρική να τα αναδείξει με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει.

Η Καντίς με το εκ φύσεως βλέμμα-ξυράφι που έχει φοράει ζαρτιέρες, σουτιέν, κορμάκια και δημιούργησε προσδοκίες.

Αυτή αποτελεί aκόμα και σήμερα την κορυφαία φωτογράφιση της Καντίς Σουάνπολ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Μέλανι Ιγκλέσιας έχει το μέλι και σου το δείχνει

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με παρτά μαγιό ξαπλώνει στα βράχια και σε στέλνει για υπογλώσσια. Φωτογραφίες