Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Ιαν 25, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Αυτος είναι ο 50χρονος στη Χαλκίδα που έκτέλεσε ο 75 χρονος επειδή του πήρε το σπίτι στον πλειστηριασμό
news

Αυτος είναι ο 50χρονος στη Χαλκίδα που έκτέλεσε ο 75 χρονος επειδή του πήρε το σπίτι στον πλειστηριασμό

Kool Team
Last updated: 8 Απριλίου, 2025 11:42 μμ
Kool Team
Published: 8 Απριλίου, 2025
Share
SHARE

Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Μύτικα Ευβοίας, σοκάροντας την τοπική κοινωνία και αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς και μία οικογένεια βυθισμένη στο πένθος. Ένας 75χρονος άνδρας, μη μπορώντας να διαχειριστεί την απώλεια του σπιτιού του μετά από πλειστηριασμό, πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο νέο ιδιοκτήτη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος άνδρας -πατέρας τεσσάρων παιδιών- επισκέφθηκε το ακίνητο που είχε αποκτήσει πρόσφατα μέσω πλειστηριασμού. Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκε παλαιότερα στον 75χρονο δράστη, ο οποίος φαίνεται να μην είχε αποδεχθεί το γεγονός της απώλειας και αρνούνταν να παραδώσει το ακίνητο.

Η συνάντηση των δύο ανδρών εξελίχθηκε σε έντονη αντιπαράθεση. Ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται να του ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του ηλικιωμένου. Χωρίς να προηγηθεί καμία προειδοποίηση, ο 75χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 50χρονο και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό δεν είναι απλά ένα ακόμη έγκλημα. Φέρνει στο φως τη βαθιά κοινωνική και ψυχολογική πίεση που βιώνουν πολλοί πολίτες, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι, όταν χάνουν το σπίτι τους -συχνά ύστερα από μια ολόκληρη ζωή προσπαθειών- λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Η ιστορία του 75χρονου είναι μια από τις πολλές που σχετίζονται με τις επιπτώσεις των πλειστηριασμών και της τραπεζικής πίεσης. Όταν το σπίτι παύει να είναι «καταφύγιο» και γίνεται πηγή απελπισίας, το έδαφος για παρόμοιες τραγωδίες γίνεται επικίνδυνα εύφορο.

Ποιος ήταν το θύμα

Ο 50χρονος άνδρας ο Γιώργος Κορόζης ήταν οικογενειάρχης, εργατικός και άγνωστος στις αρχές. Δεν είχε εμπλοκή με το παρελθόν του δράστη, πέρα από τη νόμιμη αγορά του σπιτιού μέσω των τραπεζικών διαδικασιών. Η οικογένειά του βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με ένα αδιανόητο σοκ και μια απώλεια που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις.

Σιωπηλός απολογισμός

Η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης, ωστόσο το τραγικό αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο. Δύο ζωές χάθηκαν -η μία από απελπισία, η άλλη από ατυχία. Και κάπου ανάμεσα, μια κοινωνία που παρακολουθεί αμήχανη τη σκληρή πραγματικότητα των ανθρώπων που “χάνονται” όταν χάνουν το σπίτι τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
17°C
Athens
scattered clouds
17° _ 16°
81%
6 km/h
Κυ
16 °C
Δε
14 °C
Τρ
13 °C
Τε
13 °C
Πε
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ιός Νιπάι: Ο εφιάλτης που ξυπνά στην Ινδία – Γιατί οι επιστήμονες φοβούνται μια νέα πανδημία

Kool Team
4 Min Read

Γλυφαδα: Το 2014 σκότωσε τη μητέρα του. Χθες με τον ίδιο τρόπο σκότωσε και τον πατέρα του

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Γιώργος Τσαλίκης: Το τραγικό περιστατικό πριν 17 χρόνια

1 Min Read
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Την έχεις για κούγκαρ; Γατάκι, μάθε οτι στα 24 είχε σχέση με έναν…

2 Min Read
news

Όχι, δεν είναι αστείο! Η Lady Gaga είπε «ναι» σε πρόταση γάμου με… ένα φύλλο χόρτου!

3 Min Read
hotkoolgirlssexy

Kim Kardashian: Η φωτογραφία της από το γυμναστήριο και η έντονη κριτική για το photoshop που λεπταίνει τη μέση της

2 Min Read
Showbiz

Η Βίκυ Κάβουρα και το μπικίνι μαγιό της…δεν παίζονται!

2 Min Read
video

Viral Βίντεο: Η γάτα με τις καρδιές που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

1 Min Read
Showbiz

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Γιορτάζουν την πρώτη τους επέτειο με ένα λαμπερό πάρτι στην παραλία

1 Min Read

Εάν μια μέρα με δεις «γέρο» να λερώνομαι όταν τρώω και να μην μπορώ να ντυθώ

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?