Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Οκτ 24, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > «Μια και ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα» – Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος σε Μαρία Καρυστιανού
news

«Μια και ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα» – Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος σε Μαρία Καρυστιανού

Kool Team
Last updated: 16 Φεβρουαρίου, 2025 11:16 μμ
Kool Team
Published: 16 Φεβρουαρίου, 2025
Share
SHARE

Αδιανόητη επίθεση του Μητροπολίτη Ικονίου Θεόληπτου σε Καρυστιανού: «Μια και ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα»

Μια ανάρτηση που έχει ήδη προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις έχει γίνει στο facebook και συγκεκριμένα από λογαριασμό ο οποίος φέρεται να ανήκει στον Μητροπολίτη Ικονίου Θεόληπτο, εκ των επιφανών ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στενού συνεργάτη του Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Μέσω του κειμένου που αναρτήθηκε την Παρασκευή (14/2) το πρωί, εξαπολύεται μια ανίερη επίθεση κατά της Μαρίας Καρυστιανού με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και σκληρές εκφράσεις!

Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι… μεταφέρει τον λόγο της αγάπης δεν δίστασε να αμφισβητήσει το πένθος μίας μητέρας που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο το παιδί της.
450531909 962966732296604 8437200122074750575 n 1

«Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Γνωρίζει ότι πίσω απ’ όλο αυτό που γίνεται, προσπαθούν οι χαμένοι να βγάλουν πολιτικό όφελος. Κανείς, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρεται για τις ψυχές που χάθηκαν. Όλα είναι ένα προσωπείο. Μιά καί ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων. Έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα. Κι αυτή, λόγω της φιλοδοξίας της, τους ακολουθεί».

«Απολαύσαμε χθες στις ειδήσεις από την τηλεόραση την γνωστή κυρία να εξέρχεται από το δικαστικό Μέγαρο μετά την κατάθεση μήνυσης κατά του αξιότιμου Εφέτου Ανακριτού κ. Μπακαίμη, με το γνωστό της ύφος δέκα καρδιναλίων, με το μαλάκι της χτενισμένο φρέσκο, μόλις βγήκε από το κομμωτήριο, και με το σχετικό μακιγιάζ της,( μια εμφάνιση μητέρας που πενθεί για το χαμό του παιδιού της!!!). Να συνοδεύετε απ’ όλα αυτά τα απροβράσματα της κοινωνίας, να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που η ίδια τους κάλεσε να είναι εκεί και να μας κουνάει το δάκτυλο, ως θεά των πάντων.

Σήμερα, ακούσαμε από τον δικηγόρο της ότι δεν βιάζονται να βγει το πόρισμα των ερευνών !!! Μα αυτή δεν ήταν εκείνη που έκανε παράπονα ότι δύο χρόνια δεν έβγαλαν πόρισμα; τώρα δεν βιάζεται; δικαιολογημένα: Πρώτον, διότι γνωρίζει ότι με το πόρισμα που θα βγει, όλα αυτά που λένε περί συγκαλύψεως και εύφλεκτου υλικού και όλες τις υπόλοιπες σαχλαμάρες, θα πέσουν ως χάρτινος πύργος και θα ρεζιλευτούν ακόμη περισσότερο. Και, δεύτερον, θέλουν να κρατήσουν ανοικτό το θέμα μέχρι τις επόμενες εκλογές, μήπως και κερδίσουν κάτι. Αμ δε! Ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Γνωρίζει ότι πίσω απ’ όλο αυτό που γίνεται, προσπαθούν οι χαμένοι να βγάλουν πολιτικό όφελος. Κανείς, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρεται γιά τις ψυχές που χάθηκαν. Όλα είναι ένα προσωπείο. Μιά καί ήμαστε στην περίοδο των Απόκρεων. Έβαλαν την κυρία αυτή, ως δόλωμα. Κι αυτή, λόγω της φιλοδοξίας της, τους ακολουθεί. Ερωτώ τον κάθε νοήμονα άνθρωπο: έχει ύφος πονεμένης γυναίκας, που έχασε το παιδί της; κάθε άλλο. Έχει ύφος μιας κυρίας που επάνω στο πτώμα του παιδιού της προσπαθεί να κτίσει καριέρα. Διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαι!!! Και μη μου πει κάποιος ευφυής άνθρωπος ότι δεν είναι έτσι όπως τα γράφω. Διότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, αφότου αντιλήφθηκε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του, την κατέβασε για να ανεβάσει μια καινούρια σήμερα αναφέροντας τα εξής:

«ΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά, ότι οι δηλώσεις που έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και αποδίδονται σε μένα, δεν αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές μου απόψεις και για τον λόγο αυτό ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την σύγχυση που προκλήθηκε.

Ως Ιεράρχης της Ορθόδοξου Εκκλησίας, από την πρώτη στιγμή αυτού του θλιβερού περιστατικού, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και εμέ προσωπικώς, προσεύχομαι καθημερινώς για τις ψυχές αυτών των παιδιών και συμπάσχω με τις οικογένειες τόσο των εκλιπόντων, όσο και των επιζησά ντων αυτής της φρικτής τραγωδίας.

Ο Ικονίου Θεόληπτος»

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
18°C
Athens
few clouds
20° _ 17°
91%
1 km/h
Πα
24 °C
Σα
24 °C
Κυ
22 °C
Δε
25 °C
Τρ
23 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες: «Θα ανακοινώσω ό,τι θέλω εγώ — δεν θα με εκθέσει κανείς»

Kool Team
3 Min Read

Θάνατος 16χρονης στο Γκάζι: Από πνευμονικό οίδημα η αιτία – Τι αποκάλυψαν οι φίλοι της και τι ερευνούν οι Αρχές

Kool Team
3 Min Read

Επικήρυξη 1.500 ευρώ για τον εντοπισμό του δράστη που βασάνισε και κακοποίησε σκύλο στο Επιτάλιο

Kool Team
2 Min Read

Φοινικούντα: Το «ψηφιακό αποτύπωμα» της νύχτας του φονικού στα χέρια της ανακρίτριας – Πιθανά νέα εντάλματα σε Μεσσηνία και Αττική

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Media

Cash or Trash: Ο Θανάσης πήγε να πουλήσει τον έρωτά του για 80 ευρώ

1 Min Read
emvolio AstraZeneca
news

Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη που έκανε το εμβόλιο Astrazeneca

1 Min Read
Showbiz

Σπάνιο: Η Ελένη Μενεγάκη με καλσόν καλόγριας στην αγκαλιά Ηλία Ψινάκη Σάκη Ρουβά. Viral φωτογραφία

1 Min Read
Showbiz

Γωγώ Τσαμπά: Πω πω πω πω πω πω… Οι εξαρτήσεις και τα 10 χρόνια σχέση με…

2 Min Read
Κλέλια Ανδριολάτου
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Βρέθηκε στο αρχείο η πρώτη της αποκαλυπτική φωτογράφιση στα 18+

1 Min Read
news

«Δολοφονία εν ψυχρώ» καταγγέλλει η οικογένεια του στρατιώτη Αλέξανδρου Κετίκογλου – Αιτήματα για αναβάθμιση των κατηγοριών

2 Min Read
news

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Μουρτζούκου: «Έδωσε» τον δολοφόνο του Παναγιωτάκη

2 Min Read
Showbiz

Κατερίνα Λιόλιου: Εντυπωσιάζει με νέο λουκ: Ο καφές της ημέρας δεν ήταν ποτέ πιο στιλάτος!

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?