in

Ο άνθρωπος που «ταξίδεψε» στο χρόνο – Πως του φαίνεται ο κόσμος 44 χρόνια μετά

Επιτέθηκε σε αστυνομικό, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Ήταν τότε μόλις 25 ετών. Πέρασε μία ολόκληρη ζωή μέσα στην φυλακή, ώσπου 44 χρόνια μετά αφέθηκε ελεύθερος σε έναν κόσμο που πλέον δεν αναγνώριζε.

Ο Ότις Τζόνσον, 69 ετών σήμερα, μίλησε στο Al Jazeera για το… ταξίδι του στον χρόνο. Μετά από 44 χρόνια προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μία νέα πραγματικότητα με i phones, tablets κι ανθρώπους που περπατούν στον δρόμο χωρίς να βλέπουν που πάνε.

«Βγήκα στην Times square κι έβλεπα γύρω μου ανθρώπους να μιλάνε στον εαυτό τους. Μετά διαπίστωσα πως είχαν καλώδια στ’ αυτιά. Ήταν συνδεδεμένα με ένα πως το λέτε; Τηλέφωνο; Σωστά, iphone. Σκέφτηκα πως πρέπει όλοι ξαφνικά να ξεκίνησαν να δουλεύουν για την CIA».

Διαφήμιση

Το τηλεοπτικό κανάλι al Jazeera ακολούθησε τον Ότις Τζόνσον στο μετρό, ο οποίος φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά για να μπει στις αποβάθρες με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, αλλά και στο σούπερ μάρκετ που συνειδητοποιεί πως η αλλαγές έχουν πλέον φτάσει μέχρι και στις διατροφικές συνήθειες των… σύγχρονων ανθρώπων.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Γραμμές Νάσκα – Το μεγαλύτερο αίνιγμα στον κόσμο στο Περού ψάχνει λύση – Ποιος κάνει αυτά τα σχέδια τελικά;

«Τα Ίχνη του Διαβόλου» – Το απόκοσμο φαινόμενο που δε βρήκε ποτέ την εξήγησή του