in ,

Marina tower: Αυτός είναι ο ουρανοξύστης 200 μέτρων στο Ελληνικό. VIDEO


Η Lamda Development παρουσίασε τα αρχιτεκτονικά σχέδια σε ανοιχτή διαδικτυακή ενημέρωση – Θα έχει ύψος 200 μέτρα, 45 ορόφους και περίπου 200 διαμερίσμστα – Με την ολοκλήρωσή του, εντός της επόμενης 5ετίας, θα είναι ο πιο ψηλός παραθαλάσσιος ουρανοξύστης στη Μεσόγειο
Η Lamda Development, εγκαινιάζοντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας, πραγματοποίσε την πρώτη διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των αρχιτεκτονικών σχεδίων του Μarina Tower, του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα.

Διαφήμιση

Ο ουρανοξύστης που θα ανεγερθεί στην περιοχή της μαρίνας του Άγιου Κοσμά θα αποτελεί το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα, αλλά και τον πιο ψηλό πράσινο παραθαλάσσιο ουρανοξύστη στη Μεσόγειο.


Κορυφαία αρχιτεκτονική αισθητική, πρωτοποριακός σχεδιασμός, πράσινο, νερό, φως και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εμβληματικού αυτού κτιρίου, που θα εντάξει τη χώρα μας στον παγκόσμιο αρχιτεκτονικό αλλά και τουριστικό χάρτη.

Το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Foster+Partners, το οποίο διαθέτει τεράστια εμπειρία στη σχεδίαση ψηλών κτιρίων παγκοσμίως, υπογράφει τη μελέτη και το σχεδιασμό του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το νέο εξώδικο που έστειλε στη ζούγκλα

Εύα Αλεξανδροπούλου – Είχα κάνει σχέδια