in

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πελαργός χώνει το κεφάλι στο στόμα κροκόδειλου να κλέψει τροφή και τοτε…Viral βίντεο

Αν μπορούσαμε να καταγράψουμε καθημερινά αυτά που συμβαίνουν στη φύση και μας φαίνονται περίεργα, θα χρειαζόταν η ανθρωπότητα ένα νέο ξεχωριστό YouTube μόνο για αυτά τα videos! Θα γέμιζαν οι servers και “τα χτυπήματα” θα ήτανε εκατομμύρια.

Όπως αυτό εδώ που έγινε viral: Αυτός ο πελαργός βάζει το κεφάλι του στο στόμα ενός κροκόδειλου για να πάρει πίσω το γεύμα του!

Αυτή η εκπληκτική σκηνή εκτυλίχθηκε στο Selous Game Reserve στην Τανζανία.

Διαφήμιση

Οι πελαργοί είναι εξαιρετικοί ψαράδες και χρησιμοποιούν το μακρύ ράμφος τους για να αρπάξουν το θήραμά τους. Ωστόσο, είναι λίγο τσαπατσούληδες και κάθε τόσο χάνουν τα θύματά τους – ή τουλάχιστον μέρη τους.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν αυτός ο κίτρινος πελαργός έπιασε το ψάρι, και καθώς έτρωγε έχασε ένα κομμάτι το οποίο έσπευσε να μαζέψει ένας κροκόδειλος!

Κάποιος θα πίστευε ότι οι πελαργοί θα έμεναν μακριά από αυτά τα πονηρά αρπακτικά αφού θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν γεύμα τα ίδια, αλλά στην πραγματικότητα, οι κροκόδειλοι βοηθούν με τον τρόπο τους τους πελαργούς!

Καθώς οι κροκόδειλοι κινούνται μέσα στο νερό ενοχλούν τα ψάρια, τα οποίακολυμπούν μακριά, επιτρέποντας στους πελαργούς να δουν και στη συνέχεια να τα πιάσουν πιο εύκολα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι αρκετά συνηθισμένο να βλέπουμε πελαργούς να παραμονεύουν κοντά σε κροκόδειλους σε ρηχά νερά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η παρέα των Ελλήνων στη Ρωσία …! Τρελό γέλιο

Viral video: Ελέφαντας σκότωσε γυναίκα και επέστρεψε στην κηδεία της για να καταστρέψει το νεκρό της σώμα και το σπίτι της