in

Με Γαλλικά και πιάνο: Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Μελέτη, Αθηνά Οικονομάκου και…

Όμορφες, με τα φώτα στραμμένα πάνω τους, αντικείμενο θαυμασμού των γυναικών και περιζήτητες νύφες για τον αντρικό πληθυσμό!

Οι γοητευτικές και σέξι κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ είναι πολλές, εκείνες όμως που κατάγονται από ευκατάστατη οικογένεια και μεγάλωσαν στα πούπουλα… πολύ λιγότερες.

Κατερίνα Καινούργιου, Ελεονώρα Μελέτη, Αθηνά Οικονομάκου και Ναταλία Γερμανού μπορεί να έχουν τόσες διαφορές, αλλά είναι τα λεγόμενα «κορίτσια από σπίτι»… που μεγάλωσαν με γαλλικά, πιάνο, μπαλέτο και ιδιωτικά σχολεία.

Διαφήμιση

Ναταλία Γερμανού

Κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρουδή, μίας εκ των πιο πετυχημένων γυναικών στο χώρο της διαφήμισης, η παρουσιάστρια έχει μεγαλώσει με πολλές ανέσεις. Ωστόσο, έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά χρήματα και από το χώρο της τηλεόρασης

Κατερίνα Καινούργιου

Η οικοδέσποινα του Alpha και ο αδερφός της φοίτησαν στο St Joseph στην Πεύκη, ενώ ο πατέρας τους είναι επιχειρηματίας. Πλέον, η Κατερίνα μετά το χωρισμό της μένει σε σπίτι στο κέντρο

Ελεονώρα Μελέτη

Η οικογένεια της όμορφης κυρίας της μικρής οθόνης ασχολείται με τα ναυτιλιακά ενώ έχει ρίζες από την Κεφαλλονιά. Μάλιστα, διατηρούν και ναυτιλιακά γραφεία στον Πειραιά.

ΑΘηνά Οικονομάκου

Καπετάνιος είναι ο πατέρας της ηθοποιού. Ο Διονύσης Οικονομάκος είναι καπετάνιος και ανήμερα της Παναγίας με την ηρωική του πράξη, είχε καταφέρει να βοηθήσει πρόσφυγες που τον είχαν ανάγκη.Για το λόγο αυτό, βραβεύτηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, την Ακαδημία Αθηνών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ στριvγκάκι και τόπλες φωτογραφία ΔΙΚΑΖΕΙ την Κιμ Καρντάσιαν και τα μπραζίλιαν μαγιό

Γιατί στη Φινλανδία τα παιδιά κοιμούνται σε χαρτόκουτα – Το έθιμο που μειώνει τη βρεφική θνησιμότητα