in

Ποιο Λιοντάρι; Τα 10 πιο θανατηφόρα πλάσματα του πλανήτη: Μόλις 10ος ο καρχαρίας, 8ο το λιοντάρι. Viral βίντεο

Αν σας ρωτούσαν ποιο είναι το πλάσμα αυτού του πλανήτη που σας τρομάζει περισσότερο τότε το δίχως άλλο σχεδόν όλοι θα απαντούσατε τον καρχαρία ή το λιοντάρι. Δύο μεγάλα θηλαστικά, με κοφτερά δόντια, που είναι κυρίαρχα στο περιβάλλον τους.

Ο καρχαρίας μπορεί να ηττηθεί μόνο από την όρκα, ενώ το λιοντάρι δύσκολα θα χάσει από κάποιο άλλο ζώο, εκτός κι αν είναι πάνω από ένα. Κι όμως αυτά τα δύο είναι τα λιγότερο θανατηγόρα πλάσματα.

Στη λίστα που ετοίμασε το κανάλι GOOD στο Youtube περιλαμβάνονται 10 ζώα, ή καλύτερα πλάσματα, έμβιες υπάρξεις, που κάθε χρόνο οφείλονται για έναν συγκεκριμένο θάνατο ανθρώπων. Ο καρχαρίας είναι τελευταίος αφού 10 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από τα δόντια του. Το λιοντάρι είναι 8ο με 100 ανθρώπους να γίνονται βορά στην όρεξη του, ενώ ανάμεσα τους είναι ο λύκος με 10 επίσης.

Διαφήμιση

Ο ελέφαντας, ο σκύλος, το σαλιγκάρι του γλυκού νερού, ο άνθρωπος είναι πολύ ψηλότερα και πολύ πιο θανάσιμοι για το ανθρώπινο είδος. Οι χειρότεροι βέβαια δολοφόνοι είναι και οι πιο μικροί. Μύγες τσετσέ, κουνούπια και σκουλήκια που μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό σκοτώνουν τουλάχιστον 200.000 ανθρώπους το χρόνο το κάθε ένα, με το κουνούπι που προκαλεί μαλάρια να ξεπερνάει τις 750.000.

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και η συχνότητα της επαφής του ανθρώπου με κάθε ένα από τα 10, αλλά είναι σημαντικό ότι ο άνθρωπος θέλει να γεμίσει το μάτι του για να αισθανθεί ευτυχία, λύπη, πόνο, φόβο ή κάποιο άλλο από τα βασικά συναισθήματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Καίτη Γαρμπή: Η έκτρωση πριν γνωρίσει το Διονύση Σχοινά. Είχα μείνει έγκυος και διέκοψα την εγκυμοσύνη. ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ

Τέρμα τα ψέματα – Η Νίνα Άγκνταλ επιτέλους γυμνή. Τα πέταξε στον διάσημο φωτογράφο Αντουάν Βέργκλας. Φωτογραφία