in

Αντζελίνα Τζολί: Δες τη 20 ετών σε ακυκλοφόρητες ΗΜΙΓYMNEΣ φωτογραφίες δια χειρός Marcel Indik

Μπορεί να έχουν περάσει 27 ολόκληρα χρόνια από τη λήψη τους, όμως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της 47χρονης Αντζελίνα Τζολί πλέον θεωρούνται… συλλεκτικές καθώς ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ήταν 1995 όταν η νεαρή Αντζελίνα πόζαρε ανατρεπτικά μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Μαρσέλ Ίντικ στο Λος Άντζελες για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας «Hackers» όπου πρωταγωνιστούσε με τον πρώτο της σύζυγο, Τζόνι Λι Μίλερ.

Με κοστούμι, έντονο κραγιόν και μαύρη περούκα, μοιάζει να το χαίρεται ιδιαιτέρως και δε διστάζει να τσαλακωθεί και να δοκιμάσει πόζες που ελάχιστες θα τολμούσαν.

Διαφήμιση

Στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει ξανά παρόμοιο υλικό με πρωταγωνιστές Τζολί και Ίντικ, σε τελείως όμως διαφορετικό concept παρότι προορζόταν για τον ίδιο σκοπό.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες βέβαια δύο πράγματα μπορεί να σκεφτεί κανείς: Πρώτον, πως τα 27 χρόνια που μεσολάβησαν από τη δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων λήψεων μοιάζουν να μην έχουν αγγίξει στο ελάχιστο την όμορφη Αντζελίνα και δεύτερον πως ό,τι και να κάνει αυτή η γυναίκα είναι αδύνατο να χάσει έστω και λίγη από τη λάμψη της.

Δε συμφωνείτε;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο Μπογιατζής, ο βόθρος και η ψωτιά …! Τρελό γέλιο

Ανέκδοτο: Ο Ψυχίατρος, το ζευγάρι και το λαμπάκι του ψυγείου …! Τρελό γέλιο