in , ,

Ζώδια Γάμος: Πότε πρέπει να Παντρευτείτε με βάση το Ζώδιό σας

Είναι δύσκολο να μην αναρωτιέται κανείς ποια είναι η σωστή ηλικία για να παντρευτεί. Υπάρχουν εκατομμύρια παράγοντες που παίζουν ρόλο, αλλά και το ίδιο το ζώδιο.Το ζώδιό σας λέει πολλά για τον σύντροφο της ζωής σας και τον γάμο. Δεν υπάρχει σωστή ή καλύτερη ηλικία για να παντρευτεί κανείς. Δεν έχει σημασία αν θα συμβεί στα 20 ή στα 50. Υδροχόος….
Όσοι γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο, επιθυμούν την δύναμη και την ελευθερία. Έτσι, πολλοί δεν νοικοκυρεύονται γρήγορα. Πέρα από την ελευθερία, όμως, εκτιμούν και την ασφάλεια, γι’αυτό και αν βρουν έναν άνθρωπο με τις ίδιες αξίες, μπορεί να παντρευτούν από μικρή ηλικία.
Ιχθύς
Οι Ιχθύες έχουν πλούσιο και ευφάνταστο εσωτερικό κόσμο, κι έτσι έχουν την τάση να χάνονται στις σκέψεις τους. Αυτό μπορεί να κάνει κακό στην σχέση τους, γιατί ο σύντροφός τους μπορεί να νομίζει ότι δεν είναι παρόντες ή ότι δεν ενδιαφέρονται. Είναι, λοιπόν, φανερό ότι οι Ιχθύες δεν είναι και πολύ πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία.
Κριός
Οι Κριοί έχουν την τάση να βιάζονται. Είναι παρορμητικοί από την φύση τους και δεν περιμένουν να δουν αν είναι ερωτευμένοι ή απλά ξεμυαλισμένοι. Το καλύτερο για εκείνους θα ήταν να περιμένουν και να είναι λογικοί.
Ταύρος
Ο Ταύρος έχει σταθερή προσωπικότητα και είναι λογικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά τον κάνουν ιδανικό για μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Γι’αυτό μπορεί να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αν το θέλει.
Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι ελεύθερα πουλιά. Έχουν την τάση να αλλάζουν εύκολα σχέσεις, γιατί βαριούνται γρήγορα. Αλλά όταν βρουν τον ένα, είναι πολύ πιθανό να παντρευτούν μαζί του.
Καρκίνος
Ο γάμος είναι πολύ ελκυστικός για τους Καρκίνους. Είναι άτομα της οικογένειας και πιστεύουν στον γάμο από μικρή ηλικία. Αν, λοιπόν, είναι γραφτό, μπορούν να το κάνουν.
Λέων
Οι Λέοντες είναι μονογαμικοί. Είναι αρκετά επιλεκτικοί και προτιμούν να είναι μόνοι, παρά να βγαίνουν ραντεβού από δω κι από κει. Προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις και ο παράγοντας που μετρά περισσότερο για εκείνους είναι η άνεση. Έτσι, όταν βρουν κάποιον που τους φέρεται καλά, δεν ψάχνουν κάτι άλλο. Αυτό σημαίνει ότι μένει να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την σχέση ή αν θα παντρευτούν.
Παρθένος
Οι Παρθένοι δίνουν μεγάλο βάρος στη δουλειά. Όχι μόνο βάζουν στόχους, αλλά ξέρουν και πώς να τους πετύχουν. Εξαρτάται από εκείνους το αν θα θέσουν ως προτεραιότητα την καριέρα πριν τον γάμο. Πολλοί επιλέγουν να παντρεύονται σε μικρή ηλικία, ώστε να βγάλουν αυτή την υποχρέωση και να προχωρήσουν στους επόμενους στόχους.
Ζυγός
O Ζυγός συμβολίζει τον γάμο κι έτσι συχνά σκέφτονται τον γάμο πριν σκεφτούν αν ο άλλος είναι τέλειος. Ο λόγος δεν είναι ότι είναι παρορμητικοί, αλλά επειδή είναι αναποφάσιστοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν τον εαυτό τους, κι έτσι να μην γνωρίζουν καλά τον άλλο. Άρα, είναι καλύτερο να περιμένουν.
Σκορπιός
Ο Σκορπιός συμβολίζει τα άκρα. Εpωτεύεται έντονα, αλλά ξεπερνά τον έpωτα το ίδιο εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι έχει θέματα εμπιστοσύνης στην σχέση του. Έτσι, μπορεί να παντρευτεί, μετά να χωρίσει και να ξαναπαντρευτεί. Αλλά να δουλέψει πάνω στα προβλήματά του, μπορεί να παντρευτεί σε οποιαδήποτε ηλικία και να είναι ευτυχισμένος για καιρό.
Τοξότης
Όπως και ο Υδροχόος, ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία. Δεν του αρέσει να τον κρατά πίσω η οικογένεια και οι κοινωνικές υποχρεώσεις. Έτσι, σπάνια παντρεύεται νωρίς, εκτός κι αν βρει κάποιον που τον σπρώχνει περισσότερο. Ωστόσο, λόγω της αγάπης τους για την ελευθερία, επιλέγουν τον γάμο σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αιγόκερως
Λατρεύουν τις ευθύνες και αντί να τις αποφεύγουν, τις δέχονται με ανοιχτές αγκάλες. Βλέπουν τον γάμο σαν στάδιο της ζωής, γι’αυτό και συχνά παντρεύονται σε μικρή ηλικία.
ΠΗΓΗ

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Συντάξεις Χηρείας: Κατάργηση Ηλικιακού Ορίου και Αύξηση του Ποσού

10 τροφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικά καλλυντικά!