in

Ζιζέλ: Τώρα που επιστρέφει στις πασαρέλες δες την τελευταία της γuμvή φωτογραφία όταν σταμάτησε

Δημοσιεύματα δίχως τέλος για την Ζιζέλ και τον Τομ Μπρέϊντι. Το ζευγάρι φημολογείται πως επισκέφθηκε δικηγόρο προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες για διαζύγιο!

Το ζευγάρι φέρεται να είχε αρκετά χρόνια προβλήματα, εξαιτίας ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ πολλές φορές μέσω των media φημολογούνταν ο χωρισμός τους με τους ίδιους στη συνέχεια να το διαψεύδουν!

Αυτή τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε με την απόφαση τουΤομ Μπρέϊντι να επιστρέψει για τα καλά στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαφήμιση

Έτσι η Ζιζέλ πήρε και αυτή την απόφαση να επιστρέψει στις πασαρέλες, τις φωτογραφίσεις, το Instagram και τη μόδα και να διεκδικήσει ξανά τα όνειρά της.

Προτού ξεκινήσειτιςτις νέες φωτογραφήσεις και καριέρα εμείς θα σας θυμίσουμε τη φωτογραφία με την οποία αποχαιρετήσετε τις πασαρέλες πριν από χρόνια

Η Βραζιλιάνα καλλονή που διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά της πασαρέλας είπε να κάνει ένα δωράκι στους θαυμαστές της και «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram μία φωτογραφία από το κρεβάτι της.

Γuμvή ρίχνοντας μόνο ένα λευκό σεντόνι από πάνω της και φορώντας χρυσά βραχιόλια και σκουλαρίκια η Ζιζέλ συγκέντρωσε χιίάδες likes και συνεχίζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλαρλα Μπρούνι: Την έκαναν “ρόμπα”- Η ΓYMNH της φωτογραφία που έγινε viral

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με μικpoσκοπικό μαγιό. Για μπάνιο με σουπερ τοσoδoύλι poζ μπικίνι