in

Ζήνα Κουτσελίνη: MlΛΦαpα με βραβείο – Ποια θέση πήρε σε παγκόσμιο διαγωνισμό;

Ζηνα Κουτσελίνη

Έξω πάμε καλά. Aν νομίζεις ότι tο μόνο που εξάγει η Ελλάδα είναι βίζιτες μυαλά και πτυχία κάνεις λάθος! Εξάγουμε και ομορφιά και μάλιστα κάπως πιο ώριμη!

Ποιος το περίμενε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα έχει κερδίσει την ψήφο χιλιάδων ανδρών σε διαδικτυακό διαγωνισμό ανάμεσα σε iερά τέρατα των miΙfs.. Την ενημέρωσε για τον τίτλο ψηφοφόρος της

Διαφήμιση

Σε μία αποκάλυψη προέβη η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή τις “Αλήθειες με τη Ζήνα”.
Θέμα της εκπομπής ήταν οι απατεώνες του διαδικτύου που εξαπατούν γυναίκες για να τους πουν τεράστια χρηματικά ποσά αλλά και γενικότερα το ψέμα που υπάρχει μέσα από το διαδίκτυο. Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε και για τη δική της εμπειρία.

Πριν από αρκετό καιρό δέχτηκε ένα μήνυμα από κάποιον διαδικτυακό φίλο ο οποίος της έστειλε μία φωτογραφία της και τη ρώτησε αν είναι αυτή.

Ήταν μία φωτογραφία που είχε κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια για λογαριασμό του Down town. Είχε διαφορετικά μαλλιά, προφανώς νεότερη 15 χρόνια και με διαφορετικό στυλ και όντως ήταν αυτή.

Ο λόγος που της έστειλε ο διαδικτυακός φίλος αυτή τη φωτογραφία είναι ότι την βρήκε σε έναν διαγωνισμό μέσω internet για τις δέκα καλύτερες Μιλφάρες του κόσμου.

Ο ίδιος είχε ψηφίσει υπέρ της Ζήνας Κουτσελίνη και ήθελε απλά να επιβεβαιώσει αν ήταν αυτή γιατί εμφανιζόταν στο διαγωνισμό με διαφορετικό όνομα!

Τρολαροντας τον εαυτό της η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι τουλάχιστον ήμουν τρίτη στον κόσμο μιλφάρα, δεν το λες και λίγο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Με καλτσοδέτα, ζαρτιέρα και τρίχα θάμνο στα μπουζούκια – Η φωτογραφία που θα ευχονταν να μην υπήρχε

Viral Video: Αθλητές καταδύσεων από τα… Lidl. Πηραν ΜΗΔΕΝ από όλους τους κριτές! Τρελό γέλιο