in

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο σαλόνι της, φορώντας εσώρουχα, αποθεώνει τη σεξουαλικότητα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ζέτα Μακρυπούλια ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών παρουσιαστριών και ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Όμορφη, ξανθιά και κορμάρα, έξυπνη και ετοιμόλογη, έχει κερδίσει τον θαυμασμό του ανδρικού φύλου.

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, παρουσιάζει το παιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, είναι ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική.

Και την Δευτέρα 21/3, τρέλανε τους άνδρες followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, θέλοντας να διαφημίσει γνωστή εταιρεία γυναικείων εσωρούχων.

Διαφήμιση

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της και είναι άκρως ελκυστική. Φορά ένα μαύρο, δαντελένιο σουτιέν, το οποίο κολακεύει το στήθος της και απογειώνει τη θηλυκότητά της, και μία ασορτί σατέν ρόμπα, η οποία της προσδίδει κομψότητα. Τα μαλλιά της πέφτουν ίσια στην πλάτη και ντεκολτέ της και το πρόσωπό της δείχνει καθαρό και νεανικό. Το μακιγιάζ της είναι πολύ ελαφρύ, με τα εκφραστικά μάτια της να προκαλούν την ερωτική φαντασία.

Στο επόμενο στιγμιότυπο, την βλέπουμε ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, έχοντας σοβαρό ύφος και το βλέμμα της στραμμένο δεξιά.

Η 43χρονη παρουσιάστρια είναι αισθησιακή είτε φορά σικάτα ρούχα και έχει έντονο μακιγιάζ είτε φορά μόνο εσώρουχα και είναι άβαφη. Το ξέρει, το χαίρεται και πολύ καλά κάνει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kylie Jenner: Ρίξτε μια ματιά μέσα στο υπερπολυτελές βρεφικό δωμάτιο του γιού της

Ααααγαλμα: Η Μαρίνα Λικμέτα του ριάλιτι The bachelor, η φωτογραφία και ο μουστακαλής ΧΑΚΕΡ