in

Φωτογραφία. Η Πάολα με ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ πάνω στο Γιώργο Μαζωνάκη και ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος. Video

Το 2015 στο Teatro βρέθηκαν στο ίδιο σχήμα ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και Παντελής Παντελίδης και πραγματικά άφησαν εποχή.

Από αυτό το σχήμα είχε μείνει και το χαρακτηριστικό σκηνικό όταν την τελευταία νύχτα οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου πέταγαν στην πίστα λουλούδια αλλά και μαξιλάρια

Διαφήμιση

Οι σκηνές αυτές είχαν προκαλέσει κυριολεκτικά παραλήρημα στο Γιώργο Λιάγκα και την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε με τη Φαίη Σκορδά ο παρουσιαστής είχε ξεσπαθώσει και έλεγε: «Αυτή είναι η εικόνα που έχουν στο εξωτερικό για την Ελλάδα. Αυτή είναι η επιτομή του κιτς και του trash! Ξερνάω».

Ο παρουσιαστής διευκρίνισε βέβαια ότι δεν έχει πρόβλημα ούτε με τον Παντελίδη ούτε με την Πάολα ούτε με το Μαζωνάκη ούτε με τα μπουζούκια, αλλά με τις προκλητικές αντιδράσεις των ανθρώπων που πηγαίνουν σε τέτοια μαγαζιά.

Αυτό όμως που θυμόμαστε εμείς περισσότερο από εκείνο το σχήμα και έχουμε στο αρχείο μας ήταν ότι όταν τελείωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα συνέχισαν μαζί στο fantasia για καλοκαιρινή σεζόν!

Τότε βγήκαν στο δρόμο με τα εσώρουχα για να κάνουν το promo βίντεο με την Πάολα να φοράει ζαρτιέρες και ο Γιώργος Μαζωνάκης τα εσώρουχα του. Η φωτογραφία και το βίντεο είναι από τότε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αθηνά Ωνάση: Η ιστορία του Σκορπιού. Το νησί-συνώνυμο του Αριστοτέλη Ωνάση που πούλησε η Αθηνά

Έτσι πετσόκοψε τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. VIDEO