in

Ζέτα Μακρυπούλια: ΣΟΚ. Η νέα φωτογραφία με σουτιέν διέλυσε το instagram. Υπάρχει όμως λόγος

Τη μία φωτογραφία μετά την άλλη με εσώρουχα, ανεβάζει τις τελευταίες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και υπάρχει λόγος για αυτό.

Όταν έχεις σχεδόν 700.000 ακόλουθους στα social media και δημοσιεύεις φωτογραφία με σουτιέν είναι δεδομένο οτι αυτές θα γίνουν viral! Η Ζέτα Μακρυπούλια το ξέρει αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς ο σκοπός που το κάνει είναι καθαρά διαφημιστικός!

Διαφήμιση

Στα πλαίσια χορηγίας από γνωστή εταιρία εσωρούχων η Ζέτα Μακρυπούλια μας χαρίζει αυτές τις όμορφες φωτογραφίες και εμείς απλά πατάμε το like.

Ανέκαθεν η παρουσιάστρια του ρουκ ζουκ, Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν αγαπημένο παιδί αρκετών επωνύμων και μεγάλων brands!

Αν και ξεκίνησε ως μοντέλο πέρασε γρήγορα στο χώρο της υποκριτικής και της παρουσίασης, ωστόσο το όμορφο πρόσωπό της και η άνεση της με το φακό, της προσέφεραν πάντα δουλειά στο χώρο της μόδας!

Τα τελευταία χρόνια με το Instagram να έχει επικρατήσει, αρκετά brands αναζητούν influencers και ambassadors για να ταυτίσουν τα προϊόντα τους με το κοινό των συγκεκριμένων ατόμων!

Ως persona η Ζέτα Μακρυπούλια στο instagram έχει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στις διαφημιστικές εταιρείες κοινό και την προτιμούν γιατί μόνο κερδισμένοι βγαίνουν από τις προβολές των προϊόντων τους μέσω της παρουσιάστριας!

Δείτε το αποτέλεσμα που άλλωστε μιλάει από μόνο του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: ΚΑΤΙ ΕΞΕΧΕΙ. Ακόμα και με μπλουζάκι… βγάζουν μάτια! Για αυτό δε την αφήνει ο Μάουρο Ικάρντι

Όταν η Νένα Χρονοπούλου μας κόλαζε την καθημερινότητα. Η Απίστευτη φωτογραφία που ακόμα ΣΑΡΩΝΕΙ