in

Ζέτα Δούκα: «Η κοινωνία δεν φοβάται πια να μιλήσει, τα θύματα βίας ισχυροποιούνται, οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη»

«Ο κόσμος αλλάζει» τονίζει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός

Ακριβώς ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα μίλησε δημόσια για την σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία που βίωσε στο παρελθόν από τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο μάλιστα κατήγγειλε.

Το πρωί της Τετάρτης 26/1, η Ζέτα Δούκα ανάρτησε στα InstaStories της ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στις 26/1/2021, όπου η ίδια ήταν καλεσμένη και άνοιξε την καρδιά της, αποκαλύπτοντας όσα υπέστη από τον συνάδελφό της, Γιώργο Κιμούλη.
Μέσω ενός κειμένου, περιγράφει για πρώτη φορά όσα σκεφτόταν την στιγμή που πήρε την μεγάλη απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από τον δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη. Παράλληλα, στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα προς τα θύματα κακοποίησης, τονίζοντας πως η κοινωνία στέκεται πια στο πλευρό τους.

Διαφήμιση

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε, μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη, είχα μουδιάσει, δεν πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα.

Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια. Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική, που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο στο πέρασμά της. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Δείτε όσα είχε αποκαλύψει ένα χρόνο πριν η Ζέτα Δούκα στο «Πάμε Δανάη»:

https://www.youtube.com/watch?v=HmVPE_DY5Xc

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΕΡΕΥΝΑ: Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους ψεύτικους followers. ΠΡΩΤΗ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Dirty talk: Το όπλο για να γίνεις θρύλος στο κρεβάτι της! Viral