in

Ζέτα Δούκα: Η ανάρτηση για τη νέα σειρά «Ψέματα», όπου πρωταγωνιστεί – «Καταθέτει τη σκληρή αλήθεια για μία κοινωνία που πάσχει και παλεύει για δικαίωση»

Τα «Ψέματα» έκαναν πρεμιέρα χθες, στον ΑLPHA και, αν κρίνουμε από τα tweets, κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού

Πρεμιέρα έκανε χθες, Πέμπτη 5/5, στις 22:40, η νέα σύγχρονη σειρά του ΑLPHA με κοινωνικό αποτύπωμα, «Ψέματα», στην οποία ένα δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μία συγκλονιστική ιστορία για τη τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Μία από τους πρωταγωνιστές της εν λόγω σειράς και αγαπημένη ηθοποιός, η Ζέτα Δούκα, λίγη ώρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετική με τα «Ψέματα», γνωστοποιώντας τα κοινωνικά θέματα της σύγχρονης κοινωνίας τα οποία πρόκειται να δούμε σε αυτά, προκειμένου να ταυτιστούμε, να προβληματιστούμε, να ευαισθητοποιηθούμε, να καταλάβουμε και να θέσουμε, εν τέλει, τα όριά μας.

«Τέλος τα ψέματα! Αυτό ακριβώς επιδιώκει η νέα σειρά “Ψέματα”, που ξεκινάει σήμερα στον Αlpha: να ρίξει φως στην αλήθεια. Και τα έχει όλα! Όλα αυτά που πλέον ακούγονται, μαθαίνονται και δοκιμάζουν την παγκόσμια κοινωνία, σαφώς και την ελληνική. Το -μέγιστο- θέμα της συναίνεσης πρώτο-πρώτο, το θέμα του βιασμού υπό νάρκωση έπειτα και πολλά άλλα -σύγχρονα- φαινόμενα, που θα εμφανίζονται όσο προχωρούν τα επεισόδια.

Διαφήμιση

Με πολλή χαρά, συμμετέχω, λοιπόν, σε αυτή τη σειρά- στοίχημα, υποδυόμενη την κυνική και αποτελεσματική αστυνόμο Ά , Νόρα Χατζίδου, που εισβάλλει στο 7ο επεισόδιο για να διαλευκάνει μια δύσκολη υπόθεση, αντιμετωπίζοντας κι εκείνη στη συνέχεια τους δικούς της δαίμονες.

Τα “Ψέματα” είναι μια σειρά που πρέπει να υπάρχει στην -ελληνική – τηλεόραση σήμερα, γιατί καταθέτει επιτέλους την σκληρή αλήθεια για μια κοινωνία που πάσχει ποικιλοτρόπως και παλεύει για δικαίωση, μέσα από μια καταπληκτική πλοκή!

Είμαι ευγνώμων για την συνεργασία με όλους αυτούς τους απίθανους ανθρώπους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες ( μεγάλη χαρά που ξαναβρίσκομαι με τον σκηνοθέτη Γιώργο Γκικαπέππα μετά από 14 χρόνια!) και αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” στον Αlpha για την επιλογή της συγκεκριμένης σειράς.

Η συνέχεια επί της οθόνης…» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα, η οποία στη κοινωνική σειρά ενσαρκώνει την αντισυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά της αστυνόμο Α’ Νόρα Χατζίδου.

Το μακροσκελές κείμενό της συνοδεύει με πέντε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τι λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο γάμου;

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 191β, 192, 193, 194, 195α – Η στιγμή της δίκης αγωγής διαζυγίου Αρετής-Στάθη φτάνει, ποιος θα κερδίσει;