in

Dua Lipa: Η εξέλιξη του στιλ της πιο δημοφιλούς ποπ σταρ του σήμερα

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της με το “New Rules” και το ομότιτλο άλμπουμ της το 2017, η τραγουδίστρια Dua Lipa διαθέτει ολόκληρο το πακέτο: πιασάρικα τραγούδια, εκπληκτικές ερμηνείες και, φυσικά, την πιο μοντέρνα γκαρνταρόμπα.

Πάντα εντυπωσιακό, αλλά ποτέ υπερβολικό, το παιχνιδιάρικο στυλ της Dua εντρυφεί στην ιδιοτροπία, ενώ βαδίζει προσεκτικά τη γραμμή μεταξύ κοστουμιών και σύγχρονων τάσεων. Σκεφτείτε avant-garde πετράδια από τον Paco Rabanne και τον Christopher Kane, vintage κομμάτια από Versace της δεκαετίας του ’90 και zeitgeist-y επιλογές από τους Marine Serre και Mugler. Εδώ, ρίχνουμε μια ματιά στο πώς έχει εξελιχθεί το στυλ της Dua κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Brit Awards after party, 2017

Διαφήμιση

Στις εβδομάδες μόδας από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο το 2017, η Dua φορούσε κομμένα μίνι φορέματα και σετ με αλυσίδες. Στα Brit Awards – όπου ήταν υποψήφια για το βραβείο Rising Star – και το afterparty, η τραγουδίστρια φόρεσε κομψό μαύρο σακάκι και ένα φόρεμα Paco Rabanne, σε συνδυασμό με το κλασικό τσόκερ της, φυσικά.

Brit Awards, 2018

Στα Brit Awards, το 2018, η Dua περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια τεράστια ροζ τουαλέτα από τούλι που ταίριαζε με την εμφάνιση της στο «New Rules».

Grammy Awards, 2019

Το 2019, η Dua έγραψε το “Swan Song” στο soundtrack της ταινίας δράσης Alita: Battle Angel. Η cyberpunk αισθητική της ταινίας σίγουρα ενέπνευσε την εμφάνιση της Dua στις αρχές του 2019. Στο μουσικό βίντεο του σινγκλ, η Dua περιπλανιέται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό τοπίο, φορώντας ένα φόρεμα με αλυσίδες και πολλά κοσμήματα. Αντλώντας από τη μέταλ εμφάνιση του κλιπ, η Dua φόρεσε φόρεμα Versace στα Grammy και στην πρεμιέρα της ταινίας.

MTV EMAs, 2019

Μαζί με μια πληθώρα από μπουστάκια Versace και έναν κορσέ Dion Lee, η πιο αξιομνημόνευτη εμφάνιση της Dua με το “Don’t Start Now” είναι το μαύρο κορμάκι Mugler που φορούσε για την ερμηνεία της στα MTV EMA.

American Music Awards, 2020

Η τραγουδίστρια φόρεσε για πρώτη φορά το vintage στιλ στα MNET Asian Music Awards το 2019 και στον Jimmy Fallon, ενώ διαφήμιζε την κυκλοφορία του “Don’t Start Now”. Το επόμενο έτος, έκανε μια τυρκουάζ επανάληψη της εμφάνισης, που είδαμε εδώ στα AMA και έγινε το επίκεντρο της εποχής “Levitating” της Dua.

Street style, 2021

Tο 2021, η Dua έκανε άφθονες εμφανίσεις εμπνευσμένες από το Y2K και ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαίρι του 2021 και στην πιο δημοφιλή ποπ σταρ του σήμερα.

Jimmy Fallon, 2022

Η ποπ σταρ έκανε ένα διάλειμμα από την περιοδεία της Future Nostalgia για να εμφανιστεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου στο αμερικανικό talk show The Tonight Show. Όχι απλά πήγε, αλλά φρόντισε να αναδείξει το ωραίο κορμί της, φορώντας ένα σέξι, εκκεντρικό, καρό σύνολο του νεοϋορκέζικο brand Area και ήταν σαγηνευτική..

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Ταξίδι στα χιονισμένα βουνά της Ισπανίας με ΘΗΡΙΩΔΗ SUV για τη Βάσω Βιλέγκας

Khloe Kardashian: Η ερωτική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Tristan Thompson