in

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Συναίνεση με τη 17χρονη υποστηρίζει ο ποδοσφαιριστής

ο σφίχτης και η μύγα Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φέρεται να υποστήριζει ότι με την 17χρονη έκαναν παρέα και υπήρξε συναίβεση.

Σύμφωνα με τη 17χρονη, έπειτα από πάρτι σε κλαμπ στον Ωρωπό βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου αρχικά ο 40χρονος Νιγηριανός και εν συνεχεία ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, τη βίασαν.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποστηρίξει ότι η κοπέλα πήγε με τη συγκατάθεση της στο σπίτι του και με συναίνεση υπήρξε και η ερωτική συνεύρεση, όμως αναμένεται να διευκρινιστεί άν η συναίνεση αφορούσε και τη συμμετοχή του 40χρονου Νιγηριανού μάνατζερ, αφού σύμφωνα με την καταγγελία ο βιασμός έγινε από αυτά τα δύο άτομα.

Διαφήμιση

Οι δύο άνδρες σε περίπτωση που κριθουν ένοχοι απειλούνται ακόμα και με ισόβια αφού με το νέο Ποινικό νόμο ο βιασμός θεωρείται πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Γεωργόπουλου, δεν υφίσταται η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του, καθώς υπήρχε συναίνεση του θύματος. Μάλιστα, ο συνήγορος επικαλείται στοιχεία που -κατά την άποψη του- αίρουν τον εγκληματικό χαρακτήρα όσων καταγγέλλει η 17χρονη, η οποία εμφανίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά συνάντηση μαζί του μετά το γεγονός.

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, το ανήλικο κορίτσι που διαμένει μόνιμα στον Βύρωνα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα κατήγγειλε πως έγιναν.

Όπως είπε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο Νιγηριανό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκόολ, πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

“Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος (σ.σ.: ο Νιγηριανός) και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία”, είπε η 17χρονη στην κατάθεσής.

Στην ίδια υπηρεσία προσήλθε και κατέθεσε και η φίλη και μάρτυρας της 17χρονης. Από την ασφάλεια παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης, η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και η λήψη DNA, ενώ η μητέρα της ανήλικης παρέδωσε τα ρούχα και τα εσώρουχα της κόρης της για εργαστηριακές εξετάσεις. Παράλληλα παραδόθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νικολέττα Καρρά: Συνεχίζει μπάνια διακοπές καλοκαίρι και αρνείται καν να μπει σε σκέψεις φθινοπωρινές

Η Άννα Βίσση στο μαιευτήριο: Όταν έφερνε στον κόσμο τη Σοφία Καρβέλα