in

Υπόθεση Πάτρας – Δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της, δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3/5 ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος και τοποθετήθηκε για το θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει κριθεί προφυλακισμένη και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, υπογράμμισε: «Σε καμία περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά, δεν υπάρχει μία μάνα να ισχυρίζεται ότι υπάρχει ανθρωποκτονία -έστω από αμέλεια- από ιατρικό προσωπικό και να μην έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη -είτε ποινικά είτε αστικά, για να βρει το δίκιο της. Αυτό σημαίνει αυτό που λέει ότι φταίνε οι γιατροί για τον θάνατο των παιδιών είναι απύθμενο ψέμα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι σου σκότωσαν το παιδί και να λες “τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε”».

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, σημείωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «κοροϊδεύει τον κόσμο», επισημαίνοντας ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν «ενδείξεις σοβαρές» και πρόσθεσε: «Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να αποφυλακιστεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η κατηγορούμενη δεν τα έκανε μόνη της».

Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε πως η κόντρα του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου. «Τις πρώτες μέρες ο Δασκαλάκης είπε ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι του. Αυτούς τους άσσους γιατί δεν μας τους παρουσιάζει;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ξαπλώνει στην άμμο, ακουμπά τον κοκοφοίνικα και ανάβει φωτιές με το μαγιό της

Άννα Βίσση: Η σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, τα εγγόνια της που της λείπουν και το επερχόμενο ταξίδι στην Αμερική