Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Ιαν 25, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Υπόθεση 52χρονου καθηγητή στον Άλιμο: Σοκαριστική απάντηση σε πατέρα μαθήτριας – Ό,τι υπάρχει είναι πλατωνικό
Media

Υπόθεση 52χρονου καθηγητή στον Άλιμο: Σοκαριστική απάντηση σε πατέρα μαθήτριας – Ό,τι υπάρχει είναι πλατωνικό

Kool Team
Last updated: 27 Ιανουαρίου, 2025 12:36 μμ
Kool Team
Published: 27 Ιανουαρίου, 2025
Share
SHARE

Ένα νέο επεισόδιο προκλητικότητας από τον 52χρονο καθηγητή Γυμνασίου στον Άλιμο, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για κατηγορίες ασέλγειας σε ανήλικο, συνεχίζει να προκαλεί σοκ και αγανάκτηση. Ο καθηγητής, μέσα από μηνύματα που ήρθαν στο φως, ειρωνεύεται τον πατέρα μιας μαθήτριας, παραδεχόμενος τη σχέση του με την ανήλικο και χαρακτηρίζοντάς την ως «πλατωνικό έρωτα».

Ενότητες
  • Τι αποκαλύφθηκε από τα μηνύματα
  • Η απάντηση του πατέρα
  • Οι συνέπειες και η δικαστική διαδικασία
  • Τι ακολουθεί

Τι αποκαλύφθηκε από τα μηνύματα

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», τα μηνύματα ανάμεσα στον πατέρα της μαθήτριας και τον καθηγητή αποκαλύπτουν μια εικόνα που προκαλεί ανησυχία. Ο πατέρας προσπαθεί να συζητήσει με τον καθηγητή για να προστατέψει την κόρη του, αλλά ο 52χρονος ανταποκρίνεται με ειρωνεία και προκλητικότητα.

  • Πατέρας μαθήτριας: «Καλησπέρα, πολιτισμένα θα μιλήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να σε βλάψουμε με κανέναν τρόπο, απλά έχουμε καταλάβει τι γίνεται και θέλουμε να προστατέψουμε το παιδί μας. Αν θες να μιλήσουμε, πάρε μας τηλέφωνο. Καλό βράδυ».
  • Καθηγητής: «Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για κάτι, αφού δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας, ούτε και σχεδιάζουμε άλλωστε. Ό,τι υπάρχει είναι καθαρά πλατωνικό, αλλά αυτό θα το γνωρίζετε ήδη, αφού λέτε ότι έχετε καταλάβει τι γίνεται… Δυστυχώς για τον “κύριο Φλωρά”, όπως με λέει η σύζυγός σας, ήταν πιο εύκολο να διαχειριστεί την αντίστοιχη κατάσταση με την Βουγιουκλάκη στην ταινία, αλλά δεν υπήρχαν και τα κινητά τότε. Εμένα το μόνο που με ανησυχεί, είναι να είναι καλά εκείνη και τίποτα άλλο, αφού την τελευταία φορά που της είπατε να σταματήσει να επικοινωνεί μαζί μου, είχε σταματήσει ακόμα και να τρώει. Δύσκολη ηλικία η εφηβεία και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί… Ευχαριστώ για την όποια από μέρους σας κατανόηση εκ των προτέρων… και σας καταλαβαίνω απόλυτα, θα ήθελα να ξέρετε».

Η απάντηση του πατέρα




Ο πατέρας της μαθήτριας δεν δίστασε να απαντήσει στον καθηγητή, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις συνέπειες που έχει ήδη προκαλέσει στην ψυχολογία της κόρης του.

  • Πατέρας μαθήτριας: «Η πρόκληση τόσο έντονων ερωτικών συναισθημάτων από έναν ενήλικο σε μία έφηβη δεν ονομάζεται πλατωνικός έρωτας, αλλά αποπλάνηση και είναι εξίσου, αν όχι χειρότερη, εγκληματική ενέργεια. Ήδη το παιδί αυτό θα χρειαστεί πολύ μεγάλη ψυχολογική βοήθεια, για να βγει από αυτή την περιπέτεια, που το υποβάλατε τόσο άδικα σε μία τόσο τρυφερή ηλικία. Περιμένουμε τώρα λοιπόν τους δικούς σας λεπτούς χειρισμούς, για να λήξει όλο αυτό, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την κόρη μας. Θα βρείτε σίγουρα τον τρόπο να την χειριστείτε άλλωστε. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Οι συνέπειες και η δικαστική διαδικασία

Ο καθηγητής βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να εξελίσσεται. Η αστυνομία και οι εισαγγελείς ερευνούν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ενώ η οικογένεια της μαθήτριας έχει ήδη καταφύγει σε ψυχολογική υποστήριξη για την ανήλικο.

  • Σημαντικά σημεία της υπόθεσης:
    1. Ο καθηγητής παραδέχεται τη σχέση του με την ανήλικο, αλλά την αποκαλεί «πλατωνικό έρωτα».
    2. Οι γονείς της μαθήτριας έχουν καταφύγει σε νομικές και ψυχολογικές διαδικασίες για να προστατέψουν την κόρη τους.
    3. Η υπόθεση έχει προκαλέσει ευρεία δημόσια αντίδραση, με πολλούς να ζητούν αυστηρότερες ποινές για παρόμοιες περιπτώσεις.

Τι ακολουθεί

Η υπόθεση αναμένεται να συνεχίσει να προκαλεί συζητήσεις, τόσο για τις νομικές της πτυχές όσο και για την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων προστασίας των ανηλίκων. Η κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ οι ειδικοί τονίζουν την ανάγκη για ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση τόσο των γονέων όσο και των εκπαιδευτικών.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Άλιμος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
13°C
Athens
scattered clouds
14° _ 12°
88%
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
13 °C
Τε
14 °C
Πε
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

«Το κόλπο με το δεξί κλικ»: Πώς ο 70χρονος από την Καβάλα «άδειαζε» τα ρεζερβουάρ με ένα εικονίδιο.

Kool Team
4 Min Read

Θρίλερ στην Κρήτη: Το «ψηφιακό αποτύπωμα» του Αλέξη Τσικόπουλου και η κραυγή της μάνας για το τέλος του μαρτυρίου

Kool Team
4 Min Read

Ιός Νιπάι: Ο εφιάλτης που ξυπνά στην Ινδία – Γιατί οι επιστήμονες φοβούνται μια νέα πανδημία

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
MedianewsShowbiz

«Κατέβασε» την ανάρτηση που εξέθετε τον Λιγνάδη για τις διακοπές στην Ιθάκη η Δώρα Χρυσικού. Τι συνέβη;

1 Min Read
Media

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Δάσκαλος του Ρουκ Ζουκ το ανακοίνωσαν

1 Min Read
Media

Πρωινή ζώνη – Τηλεθέαση 15/4: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι “πάτωσαν” Τι έκαναν Σκορδά – Καινούργιου

3 Min Read
Media

Τριαντάφυλλος Survivor Ελλάδας: Έτσι πετσόκοψε τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάνει αβαβά για να πέφτει το τάληρο κάθε εβδομάδα

1 Min Read

Φαγητό: Πήγε Να Φάει Χταπόδι…..Ζωντάνεψε Και Του Επιτέθηκε

1 Min Read
Media

Power of Love: Πότε παντρευονται Δήμος Ανδριάννα; Ποιος ο Κουμπάρος;

3 Min Read
Media

Πέτρος Κωστόπουλος: Η «σπόντα» στη Φαίη Σκορδά για τη θητεία της στον ΣΚΑΪ

2 Min Read
κορωνοιός 17χρονη
Media

Κορωνοιός: Μετα απο 40 ημέρες στη ΜΕΘ η 17χρονη καταφερνε να κερδισει τη μαχη. Είχε πάει Χαλκιδική

0 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?