in

GNTM: Ήταν φιναλίστ στο ριάλιτι μοντέλων. ΔΕΣ τώρα την κόρη της!

Την 20χρονη τότε Εβελίνα Σκίτσκο από τη Μολδαβία τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων “Greece’s Next Top Model” στο οποίο μπήκε λίγο μετά από τη γέννηση της κόρης της!

Πέραν από την εντυπωσιακή εξωτερική της ομορφιά και τις αξιοζήλευτες αναλογίες της, “κέντρισε” το ενδιαφέρον για την ευγένεια, την πειθαρχία, την καλοσύνη και τον χαρακτήρα της.

Διαφήμιση

Μια ήρεμη δύναμη που ταυτόχρονα ξέρει τι θέλει και θα κάνει τα πάντα για το κατακτήσει, όπως άλλωστε κάνει και στο μόντελινγκ. Στρατιώτης στα επαγγελματικά, με στόχους και όραμα. Τι κι αν έγινε μανούλα σε νεαρή ηλικία, φέρνοντας στον κόσμο την μικρή Αριάνα, η ίδια δεν σταματά να ονειρεύεται και να προσπαθεί για το όνειρό της.

Ποια είναι αυτό; Να κατακτήσει μια καριέρα στο εξωτερικό!

Η ήττα στο GNTM 1

Η Εβελίνα Σκίτσκο δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια του ριάλιτι παιχνιδιού στον τελικό αφού δεν κέρδισε ούτε την προτίμηση της κριτικής επιτροπής, ούτε του κοινού.

Το κοινό τη βαθμολόγησε μόλις με έξι βαθμούς, έναντι επτά που έδωσαν στις συνυποψήφιές της Μαριάννα Παινέση και Ειρήνη Καζαριάν που στέφθηκε τελικά και νικήτρια του GNTM, ενώ οι κριτές τις έδιναν σταθερά μικρότερους βαθμούς σε σχέση με την Καζαριάν.

Η Εβελίνα Σκίτσκο ήταν το απόλυτο φαβορί όχι μόνο καθώς το παιχνίδι έφθανε στο τέλος του, αλλά από την αρχή της προβολής του ριάλιτι. Η μάλλον καλύτερα από την πρώτη οντιστιόν!

Αφού οι κριτές την παρομοίασαν με την Μαρία Κάρλα Μπουσκόνο (γνωστό τοπ μόντελ) και της έδωσαν 4 ναι, ο Δημήτρης Σκουλός έτρεξε να προβλέψει ότι πάει για νικήτρια του GNTN, ενώ και οι τέσσερις (Βίκυ Καγιά, Αγγελος Μπράτης, Ιλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός) έσπευσαν να την αγκαλιάσουν.

Η κόρη της μεγάλωσε και αρκετές φορές η Εβελίνα ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: ΣΟΚ. Δε θα πιστεύετε την αηδιαστική συνήθεια που αποκάλυψε. Φοραει πάνες και…ΝΑΙ ΑΥΤΟ

GNTM Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Από άγνωστη επώνυμη. Πόσους followers κέρδισε από το ριάλιτι μόδας;