in

Ξεκινά σήμερα η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη – Τον κατηγορεί για βιοπραγία

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναβολή στη δίκη θα ζητήσει η πλευρά του 44ρονου ηθοποιού

Σήμερα, Τετάρτη 4/5, ξεκινά επίσημα η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με την 48χρονη ηθοποιό να τον κατηγορεί για βιοπραγία.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2018, οι δύο ηθοποιοί είχαν τσακωθεί στα παρασκήνια μίας παράστασης. Μάλιστα, τότε η ηθοποιός είχε πάει στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Διαφήμιση

Όπως μεταδόθηκε σήμερα το πρωί μέσα από το «Super Κατερίνα», οι μάρτυρες υπεράσπισης από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου, είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μπήκε στη μέση να τους χωρίσει, η Κάτια Νικολαΐδου και η Ρέα Τουτουντζή.

Να σημειωθεί πως η Κάτια Νικολαϊδου δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό, αλλά έπαιζε πριν μερικά χρόνια με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα». Όταν η Σοφία Παυλίδου είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media, όπου περιέγραφε -από τη δική της πλευρά- τι συνέβη με τον Μάνο Παπαγιάννη, η Κάτια Νικολαϊδου της είχε εκφράσει την υποστήριξή της, λέγοντας ότι θα μιλήσει εκεί που πρέπει, δηλαδή στο δικαστήριο.

Από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας υπεράσπισης που να έχει δηλωθεί από την Αρχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα ζητηθεί αναβολή για λόγους υγείας από το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Παπαγιάννη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τουρισμός: Αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία και τις παθογένειες του

Πέτρος Κουσουλός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Επεδίωκε να ρίξει την ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη»