in

Ξεφτίλα: Άγαλμα στο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ο Παύλος Πολάκης: Κάνουν κωλοτούμπες ωρέ τα παλικάρια! Για τα λεφτά και την ασυλία εννοείται!

Πολακης

Κωλοτούμπα αναγκάστηκε να κάνει ο Παύλος Πολάκης, ο βαρύμαγκας Κρητικός πολιτικός, για να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τη βουλευτική αποζημίωση και φυσικά αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Τη βουλευτική ασυλία!

Άγαλμα θα πρέπει να κάνει στο σταθμάρχη ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας ουσιαστικά τη γλώσσα του, γιατί από τα 57 θύματα της τραγωδίας ξεχάστηκε η υπόθεση του και επανήλθε 20 ημέρες αργότερα σαν φαρσοκωμωδία!

Ένας ΣΥΡΙΖΑ ένας Αλέξης Τσίπρας και ένας Παύλος Πολάκης να κανουν κωλοτούμπα και να επιστρέφουν στην δική τους κανονικότητα! Χέρι-χέρι στη λάσπη!

Διαφήμιση

Ο Παύλος Πολάκης ΛΟΙΠΌΝ ξαναπήρε το πληκτρολόγιο του twitter και άρχισε την… αντεπίθεση στους δημοσιογράφους – Χατζηνικολάου: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος…»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με μαγιό στάζει την καρύδα και είναι έτοιμη για ένα ριάλιτι. To Survivor All Star το σωστό

ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Οι φάσεις του αγώνα