in

Βροντερό ξέσπασμα της Βάσιας: «Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Βροντερό ξέσπασμα της Βάσιας: «Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! | Pressing.gr

Η κοσμαγάπητη για τον αυθορμητισμό και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο Βάσια Τριφύλλη ξέσπασε κατά του Δημήτρη Λιγνάδη μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και υποστήριξε σθεναρά τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη.Θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν. Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη», ανέφερε κυριολεκτικά έξαλλη η ηθοποιός.

Διαφήμιση

Δες την:

Χωρίς Αποτέλεσμα

View All Result

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ένα πρωί βρήκε την κόρη του να κοιμάται δίπλα σε έναν άγνωστο άνδρα και η αντίδρασή του ήταν Επική

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Οι κηδείες στη Λάρισα σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021