in

ΒΟΜΒΑ: Παίκτες από ριάλιτι και αθλητές στο κύκλωμα καταγγέλει ο Ηλίας Γκιώνης σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βγήκε σήμερα το πρωί ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ο οποίος έβγαλε το θέμα με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη και έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες!

Ο Ηλίας Γκιώνης είναι αποδέκτης παραπόνων και καταγγελιών και δέχεται καθημερινά δεκάδες μηνύματα από κοπέλες κυρίως τις οποίες έχει προσεγγίσει το συγκεκριμένο κύκλωμα μέσω Instagram!

Διαφήμιση

Τα μηνύματα αφορούν για συμμετοχή σε κρουαζιέρες, σε διακοπές στη Μύκονο, σε πεντάστερα ξενοδοχεία και ταξίδια στο εξωτερικό, φυσικά πρώτα τραπέζια και πριβέ πάρτυ σε βίλες!

Φυσικά οι κοπέλες που δέχονται να πάνε σε αυτά τα πάρτι, τα πάντα προσφέρονται δωρεάν, όμως προτού φύγουν θα πρέπει να δείξουν το πόσο πολύ ευχαριστήθηκαν και γέμισαν το Insta Story τους με υπέροχες φωτογραφίες σε οριζόντια στάση και μάλιστα με πολυκοσμία

Στο κύκλωμα αυτό εμπλέκονται πρώην παίκτες ριάλιτι που έγιναν γνωστοί μέσα από αυτά επιχειρηματίες αθλητές και λοιπά και λοιπά. Δείτε το βίντεο με αυτά που ανέφερε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης όπου αναφέρει:

Με ενημερώνουν κορίτσια ότι οι εν λόγω κύριοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν μέχρι και χθες το βράδυ κορίτσια σε πάρτι που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι σίγουρος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους χώρους.

Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και την πυγμαχία, άτομα που έγιναν διάσημα μέσα από τα ριάλιτι, προφανώς το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα να το στηρίξουν όλο αυτό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Καινούργιου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη εντυπωσιάζουν αυτό το Σαββατοκύριακο

Kylie Jenner: ΕΡΕΥΝΑ. Σχεδόν το ένα τρίτο των 300 εκατομμυρίων followers της είναι ψεύτικοι. Πόσους έχουν άλλοι celebrities