in

Βόμβα με Ιωάννα Μαλέσκου και Γιώργο Λιάγκα: Έτσι πετσόκοψαν και έστειλαν τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Μία φήμη που κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα στο διαδίκτυο έριξε βόμβα στα δρώμενα της ερχόμενης τηλεοπτικής χρονιάς αφού θέλει την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει τη θέση της Φαίης Σκορδά στο πρωινό του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα!

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο ο ΑΝΤ1 ήταν αυτός που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο για την Φαίη Σκορδά και την άφησε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα πηγαίνοντας στον ΣΚΑΪ!

Όμως είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με την Ιωάννα Μαλέσκου για να πλαισιώσει τον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό!

Διαφήμιση

Το πρωινό που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι λίγο διαφορετικό αφού στην αρχή θα εμφανίζεται μόνος του ως κεντρικός παρουσιαστής, πλαισιωμένος βέβαια από κάποιους δημοσιογράφους και θα είναι πιο ειδησεογραφικό!

Στη συνέχεια με την παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου θα μπαίνει στο κομμάτι του lifestyle του gossip και θα αναπτυχθεί το εμπορικό μέρος της τρίωρης εκπομπής!

Μέχρι να τελειώσει η Ιωάννα Μαλέσκου την ερχόμενη Παρασκευή τις υποχρεώσεις της στον ΣΚΑΪ από πουθενά και κανένα μέρος δεν υπάρχουν ανακοινώσεις και όλοι τηρούν σιγή ιχθύος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Καμίλα Καμπέγιο: Με τη γλώσσα έξω έτοιμη για…. Η μισή φωτογραφία που διαλύει το instagram. Τι γλύφει ΟΜΩΣ;

Heidi Klum: Πήγε σε επίδειξη μόδας για την κόρη της και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία μάνα και κόρη μαζί