in

Viral βίντεο: Η Ζέτα Μακρυπούλια και το πουλάκι τσίου στο Ρουκ Ζουκ

Η ομάδα ήταν τα λουκουμάκια και ήρθαν απο το νησί, τη Σύρο, με δώρα και εκπλήξεις για τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ρουκ ζουκ.

Ο παίκτης της ομάδας με το όνομα Τόλης έχει όνειρο να έχει τη δική του επιχείρηση και μία γυναίκα σαν τη Ζέτα Μακρυπούλια! Είναι από τη Μυτιλήνη και στα δώρα που έφερε συμπεριλαμβανόταν ούζα, γλυκό κυδώνι από τη μαμά, ελιές και μία βασιλόπιτα από το χωριό του!

Διαφήμιση

Αφού οι παίκτες της ομάδας λουκουμάκια ξεφόρτωσαν γλυκά φαγητά και ποτά ήρθε η ώρα για το δωράκι έκπληξη! Ήταν μία πήλινη σφυρίχτρα νερού!

Πρόκειται για μία κατασκευή πού συνήθως είναι πήλινη, έχει σχήμα πουλιού, μέσα μπαίνει λίγο νερό και καθώς φυσάς δημιουργούνται ήχοι σαν να κελαηδάει ένα πουλί!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε ότι πριν λίγες μέρες ήταν στο σπίτι του φίλου της Θανάση Αλευρά και υπήρχε μία τέτοια σφυρίχτρα. Είχε εντυπωσιαστεί και ήθελε μία ίδια.

Ούτε παραγγελία λοιπόν για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία σταμάτησε σχεδόν το γύρισμα και ασχολήθηκε με τη σφυρίχτρα. Το βίντεο από αυτό το γύρισμα Έγινε viral

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

The Bachelor: Η Αθηνά χωρίς ΕΣΩΡΟΥΧΑ κ ο Αλέξης Παππάς στην απέξω! Γεια σου Παππά Παππά φιλάκια ρουφηχτά

Κένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία στα 4 που ταρακούνησε το instagram και την έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑΡ