in ,

Viral βίντεο: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Tzane – Όλη η αλήθεια

Σε συνέντευξή τους, οι Tik Tokers Κρις Κόγιας και Dream Greek μοιράστηκαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας, όπου ο φίλος και συνεργάτης τους, Tzane, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, η παρέα βρισκόταν στο χωριό για να γυρίσει βίντεο για τα κανάλια τους στο TikTok. Ο Tzane, μαζί με τον Κρις Κόγια, μπήκαν σε ένα παλιό σπίτι για να εξερευνήσουν. Ο Κόγιας βγήκε πρώτος σε ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα, γύρισε για να μπει στο σπίτι και τότε είδε τον Tzane να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό.

“Ο θάνατος ήταν ακαριαίος”, δήλωσε ο Dream Greek, ο οποίος βρισκόταν λίγο πιο μακριά και έτρεξε προς το σημείο της τραγωδίας.

Διαφήμιση

“Τον έβλεπα να πέφτει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”, περιέγραψε με λυγμούς ο Κόγιας, προσθέτοντας ότι η απώλεια του Tzane είναι ένα βαρύ πλήγμα για όλους.

Η είδηση του θανάτου του Tzane σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του TikTok, με πλήθος φίλων και ακολούθων να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Ο Dreak Greek ανέφερε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε…».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση
Survivor spoiler ποιος κερδιζει σημερα 31/3 - Ποιος ειναι υποψηφιος προς αποχωρηση σημερα απο το survivor

Survivor spoiler: Ποιος νικάει σήμερα 18/3 στο survivor

Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Τάσεις και Στιλ