in

Viral βίντεο: Λεοπάρδαλη πλησιάζει να κλέψει φαγητό από τα δόντια κροκόδειλου. Δες τι έγινε

Κροκόδειλος και λεοπάρδαλη

Μια λεοπάρδαλη πιάστηκε στην κάμερα να τρώει φαγητό ακριβώς από το στόμα ενός κροκόδειλου. Οι λεοπαρδάλεις είναι γνωστό ότι είναι τολμηροί, αλλά αυτό το οδηγεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Αυτή η απίστευτη στιγμή μιας λεοπάρδαλης που έκλεβε ένα γεύμα απευθείας από το στόμα ενός κροκόδειλου κινηματογραφήθηκε από τη Nicole Dangoor, μια δασοφύλακα στην Bush Camp Company.

Μοιράστηκε αυτό το απίστευτο θέαμα με το LatestSightings.com και φυσικά ανέβασε το βίντεο στο YouTube και λέει την ιστορία:

Διαφήμιση

Η Nicole μαζί με μια ομάδα επισκεπτών ξεκίνησαν σαφάρι σε μια νυχτερινή διαδρομή στο Εθνικό Πάρκο South Luangwa. Σταμάτησαν για να παρακολουθήσουν μερικούς κροκόδειλους οι οποίοι μόλις είχαν τελειώσει ένα γεύμα, όταν μια λεοπάρδαλη πλησίασε τον κροκόδειλο με το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού.

Η λεοπάρδαλη ρίσκαρε, καθώς ο κροκόδειλος φαινόταν με κοιμάται, άδραξε την ευκαιρία και άρχισε να δαγκώνει τα κομμάτια του κρέατος που κρέμονταν από το στόμα του κροκόδειλου και να το τρώει!

Μετά από μερικές καλές δαγκωνιές, η λεοπάρδαλη προσπάθησε να πιάσει ένα τελευταίο κομμάτι και κατάφερε να τραβήξει από τον κροκόδειλο αυτό που μοιάζει με ολόκληρο πόδι ζώου.

Αυτή φάνηκε να είναι μια αρκετά καλή μερίδα για τη λεοπάρδαλη καθώς έτρεξε μακριά για να φάει με την ησυχία της.

Δες το Viral βίντεο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Η φωτογραφία με ανύπαρκτο μαγιό. Πόζαρε στα κάγκελα και έγινε της Μάγκυς το κάγκελο στο Instagram

Καρχαρίας: Αυτός είναι ο μικρότερος και σπανιότερος καρχαρίας τσέπης. Δες όμως το μεγαλύτερο. Φωτογραφία και Viral Βίντεο