in ,

Viral video: Αδιανόητη μάχη μέχρι τελικής πτώσης! Πύθωνας τα βάζει με λεοπάρδαλη

Δείτε στο viral βίντεο το απίστευτο θέαμα μιας λεοπάρδαλης και ενός πύθωνα σε έναν πλήρη καυγά για επιβίωση.

Στην άγρια ​​φύση, ισχύει πάντα η επιβίωση του ισχυρότερου και με αυτά τα δύο πολύ διαφορετικά είδη να πηγαίνουν πρόσωπο με πρόσωπο, αυτή η γεμάτη δράση μάχη κράτησε τους επισκέπτες του συγκεκριμένου του Safari καθηλωμένους να παρακολουθούν μέχρι το τέλος

Διαφήμιση

Το εντυπωσιακό αυτό viral video τράβηξε μία τουρίστρια η οποία πήρε μέρος σε ένα σαφάρι

Όπως εξομολογήθηκε η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο καθώς πήγαιναν για σαφάρι κάποια στιγμή έφτασαν συνάντησαν μία λεοπάρδαλη η οποία φαινόταν κάπως περίεργη σαν κάτι να κοιτάει στο γρασίδι

Γνωρίζοντας ότι η λεοπάρδαλη θα μπορούσε να ετοιμάζεται για κυνήγι, ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και παρακολουθήσαμε για λίγο. Ανάμεσα στους θάμνους – εμφανίστηκε το κρυμμένο πλάσμα. Καταλάβαμε ότι αυτή η λεοπάρδαλη ενδιαφερόταν για έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αφρικανικό πύθωνα!

Δεν πέρασε δεν πέρασε λίγη ώρα από τη στιγμή που είδαμε και εμείς τον πύθωνα όταν ξέσπασε μια σκληρή μάχη μεταξύ αυτών των 2 καταπληκτικών ζώων.

Αρχικά, ήταν μια αίσθηση έκπληξης για όλους, καθώς αυτού του είδους οι μάχες και μάλιστα μπροστά στην κάμερα είναι τόσο σπάνια! Για μια στιγμή φάνηκε ότι η λεοπάρδαλη έχασε τη μάχη όταν ο πύθωνας άρχισε να να τυλίγεται γύρω από τη λεοπάρδαλη σε μια προσπάθεια να την πνίξει.

Όμως με θαυματουργή ευκινησία, η λεοπάρδαλη κατάφερε να ελευθερωθεί! Πήδηξε μακριά, δαγκώνοντας και χτυπώντας με νύχια τον πύθωνα.

Καθένα από αυτά τα πλάσματα συναντούσε το ένα τη σκληρή στρατηγική μάχης του άλλου για να επιβιώσει, αλλά όλοι ξέραμε ότι θα υπήρχε μόνο ένας απόλυτος επιζών».

«Στο τέλος, ο πύθωνας νικήθηκε με πολλά τραύματα διάτρησης στο σώμα του, ειδικά στην περιοχή του κεφαλιού του. Η λεοπάρδαλη είχε επίσης τραύματα με εμφανή πληγή στο δεξί μπροστινό της πόδι.

Φαινόταν ξεκάθαρα καθώς έφυγε κουτσαίνοντας από τη σκηνή. Δεν έχω ξαναζήσει μια τέτοια συνάντηση και ήταν επίσης η πρώτη για τον οδηγό μας!».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Βγάζει το στpιvγκάκι της και το βάζει στην πόρτα. Αμα δεις το λόγο θα το βγάλεις και εσυ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Χώρισε, άφησε το μωρό σπίτι και με την ΕΠΙΣΤHΘlA φίλη ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ στο γήπεδο. Φωτογραφία