in , , ,

Viral ΒΙΝΤΕΟ 60εκ Views: Φίδι καταπίνει κροκόδειλο μετά από επική μάχη 5 ωρών. ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

Μία μάχη ανάμεσα σε ένα πύθωνα και ένα κροκόδειλο εκτυλίχθηκε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας όπου το φίδι αναδείχτηκε νικητής και κατάπιε το τεράστιο ερπετό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το BBC, η συγγραφέας Τίφανυ Κόλινς ήταν μπροστά στο περιστατικό και το φωτογράφισε ενώ δήλωσε σοκαρισμένη με την απίστευτη δύναμη του φιδιού:

«Πραγματικά ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα. Πίστευα ότι ο κροκόδειλος θα είχε εύκολο έργο, όμως το φίδι κινούνταν πολύ γρήγορα και ουσιαστικά κατάφερε να τον τυλίξει και να το σφίγγει δυνατά και μέσα σε λίγα λεπτά είχε πεθάνει από ασφυξία.

Διαφήμιση

Αυτό ήταν το πρώτο σοκ γιατί στη συνέχεια είδα ότι το φίδι δεν έφυγε, αλλά άρχισε να καταβροχθίζει σιγά – σιγά τον κροκόδειλο. Ήταν απίστευτο».

Πρόσφατη έρευνα επιστημόνων με επικεφαλής τον δρ. Μπράιαν Φράι, καθηγητή βιολογικών επιστημών στο Κουίνσλαντ, είχε αναπτύξει μία θεωρία βάση της οποία τα φίδια είναι «φονιάδες» των κροκόδειλων.

Μόνο για το 2013, 15 κροκόδειλοι σκοτώθηκαν από φίδια. Στην έρευνα αναφέρεται ότι τα εσωτερικά όργανα των φιδιών του είδους πύθωνα μπορούν να αναπτύσσονται και να μεγεθύνουν, ως και τέσσερις φορές περισσότερο όταν τρέφονται, γι αυτό και έχουν την ικανότητα να τρώνε και τεράστια ζώα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
ελενη μενεγακη σχολειο

Γνωστός ηθοποιός ομολογεί: Μετά τη Δέσποινα Βανδή η Ελένη Μενεγάκη

Ποιος Covid; Ποιά Ινδική μετάλλαξη; Δες τι έχει μέσα η πισίνα που κολυμπάς και τρέχα για εμβόλιο