in

Viral Video: YouTuber έριξε το αεροπλάνο του για τα…views

Ο Τρέβορ Τζέικομπ, ένας 28χρονος πιλότος και δημιουργός του YouTube, ερευνάται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας μετά τη συντριβή του πολιτικού αεροπλάνου τον Νοέμβριο.

Ο Τζέικομπ, ο οποίος δημοσίευσε τη συντριβή στη σελίδα του στο YouTube, έχει κατηγορηθεί από ειδικούς της αεροπορίας ως εγκέφαλος του συμβάντος.

Διαφήμιση

Στο YouTube έχει πάνω από 130.000 συνδρομητές στο προσωπικό του κανάλι.

Το βίντεο συντριβής του αεροπλάνο του που ανέβηκε στο YouTube τον έδειξε να πετά πάνω από τον Εθνικό Δρυμό Los Padres στην Καλιφόρνια όταν το μικρό του αεροσκάφος Taylorcraft BL64 παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα, είπε στο κλιπ.

Είχε βάλει κάμερες πάνω στο αεροπλάνο ενώ ο ίδιος το εγκατέλειψε με αλεξίπτωτο . Το αεροπλάνο συνετρίβη στο έδαφος ενώ ο ίδιος προσγειώθηκε πάνω σε θάμνους

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να βρίσκει το κατεστραμμένο αεροπλάνο του και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε νερό και σήμα στο κινητό του τηλέφωνο αι ότι πονούσε από την πεζοπορία στους θάμνους.

«Είμαι εξαντλημένος. Διψάω πολύ. Φοβάμαι, έχω μπελάδες, είμαι κομμένος παντού», είπε ο Τζέικομπ κατά τη διάρκεια της βόλτας του. «Η μόνη επιλογή που έχω είναι να σέρνομαι μέσα από αυτούς τους θάμνους όπως ήμουν τις τελευταίες πέντε ώρες. Και, ε, πονάω, φίλε. Πονάω. Ό,τι και να περνάω, δεν το εύχομαι σε κανέναν».

Έμπειροι αεροπόροι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο και αναρωτήθηκαν αν ήταν στημένο.

Κάποιοι παρατήρησαν ότι ο Τζέικομπ φαινόταν να έχει απασφαλίσει την πόρτα του αεροπλάνου του πριν χαλάσει ο κινητήρας και δεν φαινόταν να αναζητά ένα ασφαλές μέρος για να πρσγειωθεί.

Θα έπρεπε να είχε δοκιμάσει μια επείγουσα προσγείωση με μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας σχολίασαν άλλοι ενώ το γεγονός ότι είναι στημένο προκύπτει και από το γεγονός ότι οι πιλότοι της γενικής αεροπορίας συνήθως δεν φορούν τον τύπο αλεξίπτωτου που φορούσε ο Τζέικομπ όταν πετούν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Όταν η Κένταλ Τζένερ ξέπλενε τις αμαρτίες της γυμνή κάτω από το ντους. Φωτογραφία σταθμός

Κανένα έλεος! Η Joy Corrigan ξαναχτυπά. Το αγγελάκι της Victoria Secret με μικροσκοπικό μπικίνι. Φωτογραφία