in

Viral Video: Φάλαινα πηδάει πάνω από το κανό και αναποδογυρίζει τους αθλητές. ΤΡΟΜΟΣ

Όταν βρίσκεσαι σε περιοχή που τα νερά της εκβάλλουν στον ωκεανό και αποφασίζεις να πας στα ανοιχτά τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Ακόμα και τον μέγιστο κίνδυνο που είναι ένας καρχαρίας ή μια φάλαινα-δολοφόνος.

Στο Moss Landing που βρίσκεται στην πολιτεία της Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Μοντερέι, που αγναντεύει τον Ειρηνικό ωκεανό, διοργανώνονται συχνά αγώνες κανό-καγιάκ.

Διαφήμιση

Όσοι συμμετέχουν οφείλουν να συμμορφωθούν με τους κανόνες της θαλάσσιας ζωής και του Marine Mammal Protection Act, σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται να πλησιάσεις σημεία που υπάρχει θαλάσσια ζωή από απόσταση μικρότερη από 50 γιάρδες, ώστε να μην διαταραχθεί το οικοσύστημα.

Φυσικά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις και να ορίσεις που υπάρχει και τι, αλλά τουλάχιστον οφείλεις να παραμένεις ήρεμος και να κάνεις σαν να μην υπάρχεις.

Έτσι ήρεμα λοιπόν κουνούσαν τα κουπιά τους οι αθλητές, όταν μια φάλαινα παρήλασε πάνω από ένα από τα καγιάκ, το αναποδογύρισε και έριξε τους αθλητές στο νερό, χωρίς να έχει κάποια επιθετική διάθεση και συνέχισε την εκδρομούλα της.

Δες το Viral Video

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Euphoria: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μακιγιάζ από τη δεύτερη σεζόν

Evangelie Smyrniotaki: Γνωρίστε την Ελληνίδα Fashionista