in

Κάιλι Τζένερ: Μπήκε στο μπάνιο και τράβηξε… καuτό βίντεο στην μπανιέρα του σπιτιού της

Μερικά χρόνια πίσω όταν η οικογένεια Καρντάσιαν mπήκαν και τα καλά στο χώρο του Internet δημιούργησε μια “αυτοκρατορία” ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Η Kim, η Khloe, η Kendall, η Kylie και η Kourtney απέκτησαν τη δική τους ιστοσελίδα και την αντίστοιχη εφαρμογή. H καθεμία από τις αδερφές, με το δικό της τρόπο αποφάσισε να διαφημίσει την ιστοσελίδα για να μαζέψουν επισκέπτες!

Με αφορμή τη προώθηση της ισοσελίδας και της εφαρμογης της η Κάιλι γύρισε ένα πολύ καuτό βίντεο μέσα σε μια μπανιέρα φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Διαφήμιση

Φόρεσε ένα σκούρο κραγιόν, τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες και με ένα πολύ σέξι βλέμμα η νεαρή σταρ διεκδίκησε την πρώτη θέση σε followers στο Instagram από την αδελφή της Κιμ εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αυτή ήταν τότε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε τα likes και οι followers εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

Όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα που χρησιμοποίησε η Κάιλι στο βίντεο ήταν πανάκριβα όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τη φωτογραφία με τις ετικέτες επωνυμίας που αναγράφονται πάνω στα αντικείμενα.

Δες και το βίντεο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σοφία Βεργκάρα – Μπορεί να σε χρειαστεί: Θα άπλωνα και σπέpμα στο πρόσωπο μου κάθε μέρα αν….

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν τραγούδαγε στα μπουζούκια… Ποιος Μπισμπίκης; Ποια Δέσποινα Βανδή; Viral Βίντεο