in

Viral video: Ελέφαντας σκότωσε γυναίκα και επέστρεψε στην κηδεία της για να καταστρέψει το νεκρό της σώμα και το σπίτι της

Παράξενες ιστορίες ζώων ακούγονται συχνά, αλλά καμία δεν μοιάζει με την τελευταία μοχθηρή και θανατηφόρα επίθεση ελέφαντα μιας 68χρονης γυναίκας στην Ινδία.

Η Maya Murmu μάζευε νερό στο χωριό Raipai, που βρίσκεται στην περιοχή Mayurbhanj της Odisha της Ινδίας, όταν μια αγέλη ελεφάντων ήρθε στο δρόμο της. Τότε ήταν που προσπάθησε να φύγει, αλλά ένας από τους ελέφαντες όρμησε προς τη Μουρμού και την πάτησε, ανέφεραν οι Times of India.

Διαφήμιση

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε από τα τραύματά της.

Η οικογένεια της Murmu έφερε το σώμα της στο σπίτι για τις προετοιμασίες της κηδείας που θα πραγματοποιηθούν το ίδιο βράδυ. Τότε συνέβη ένα πιο ασυνήθιστο γεγονός.

Καθώς γινόταν η τελετή, ένα κοπάδι ελεφάντων εμφανίστηκε από το δάσος, κάνοντας τους χωρικούς να τρέχουν. Άφησαν πίσω τους μόνο το σώμα της Murmu.

Στη συνέχεια, ένας από τους ελέφαντες φέρεται να επιτέθηκε στο πτώμα της γυναίκας σηκώνοντας το σώμα και πετώντας το στον αέρα.

Σε ένα βίντεο του υποτιθέμενου περιστατικού που δημοσιεύτηκε από τους Times, μια αγέλη από ελέφαντες φαίνεται στην άκρη του δάσους, με έναν να κυνηγά έναν χωρικό καθώς οι πενθούντες φωνάζουν προς το κοπάδι.

Στη συνέχεια, το κοπάδι κατέστρεψε το σπίτι της Murmu, ενώ άλλα τρία σπίτια υπέστησαν ζημιές εξαιτίας της επίθεσης.

Κανείς άλλος στο χωριό δεν αναφέρθηκε ότι τραυματίστηκε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ πελαργός χώνει το κεφάλι στο στόμα κροκόδειλου να κλέψει τροφή και τοτε…Viral βίντεο

ρια αντωνιου

Βγάλε μου τη τη σαλοπέτα: Η Ρία Αντωνίου τα ΠΕΤΑΞΕ έξω και έπιασε τιμόνι. Χαμούλης με τη viral φωτογραφία