in , ,

Viral Video: Άθικτο αεροπλάνο στη μέση της ζούγκλας. Είναι η ΧΑΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ Mh370

αεροπλανο ζουγκλα Viral Βιντεο

Αεροπλάνο

Ένα μυστηριώδες αεροσκάφος που εγκαταλείφθηκε σε απομονωμένη περιοχή στο Μπαλί της Ινδονησίας «ταρακούνησε» τους διεθνείς συνωμοσιολόγους.
Μία περίεργη υπόθεση έρχε3ται στο φως της δημοσιότητας, καθώς δύο Σλοβένοι τουρίστες ανακάλυψαν την άθικτη άτρακτο ενός αεροσκάφους Boeing 737 μέσα σε κατάφυτη έκταση, στο θέρετρο Μπαλί της Ινδονησίας.
Οι 2 Σλοβένοι, που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για λογαριασμό ταξιωτικής εταιρείας, ανακάλυψαν το άθικτο και λίγο βρωμισμένο αεροσκάφος σε μία περιοχή του φημισμένου τουριστικού προορίσμου, ενώ αμέσως έπσευσαν να…

κοινοποιήσουν την ανακάλυψή τους μέσω των social media.
Επίσης ανέβασαν και Video το οποίο κια έγινε Viral
Εκεί ξεκίνησε ένας μικρός χαμός, σχετικά με την προέλευση του αεροσκάφους -το οποίο δεν φέρει τα διακριτικά σήμτα κάποιας αεροπορικής εταιρείας- με πολλούς λάτρεις των θεωριών συνομωσίας να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία νέων εικασιών.
Άλλωστε, τα χαμένα αεροσκάφη, με πιο τρανταχτή περίπτωση αυτή της πτήσης της Malyasia Airlines που είχε χαθεί στον Ινδικό ωκεανό πριν μερικά χρόνια, αποτελούν ιδανικό πεδίο δράσης για τους ειδικούς συνομωσιολόγους σε ανάλογα σενάρια, θεωρώντας πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος βρέθηκε στο σημείο, εξυπηρετώντας αντίστοιχους σκοπούς.
Βέβαια, η εξήγηση των 2 Σλοβένων επισκεπτών είναι αρκετά πιο απλή και πιο πιστευτή, καθώς κοντά στο παρατημένο αεροσκάφος βρέθηκαν κοντέινερ που περιείχαν συσκευές για μαγείρεμα και φαγώσιμες πρώτες ύλες, γεγονός που τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το εγκαταλελειμμένο αεροσκάφος προοριζόταν για εστιατόριο, όμως κάποια προβλήματα στη χρηματοδότηση πήγαν πίσω το σχεδιασμό κι άφησαν το αεροσκάφος στη μοίρα του.
Τέλος, πάντα σύμφωνα με τους 2 Σλοβένους tripadnisors ήταν εμφανή τα σημάδια επανασυναρμολόγησης της ατράκτου, καθώς δεν ήταν δυναόν να μεταφερθεί ολόκληρο στην δυσπρόσιτη περιοχή.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Viral VIDEO τιγρης

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Τιγρεις τρωνε ΑΝΘΡΩΠΟ μπροστα στη γυναίκα του

viral Βιντεο φίδι

ΒΙΝΤΕΟ: Δε θα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ τι θα βγει μέσα απο αυτό το τεράστιο φίδι