in

Φως στο Τούνελ: Σημαντικές αποκαλύψεις από την αδελφή του Θύμιου Μπουγά – Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας

Απόψε, Παρασκευή 27/5, στις 23:20, στο MEGA

Με αγωνία παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό τις εξελίξεις στην υπόθεση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου εκφοβισμού στον Πύργο και αγνοείται η τύχη του από τις 4 Μαΐου. Την ίδια ώρα, η υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, και της μητέρας τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, ερευνάται ακόμα και τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έρχεται απόψε στις 23:20, στο MEGA, με υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει τόσο την Ελλάδα και όσο και το εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτές, και αυτή του Θύμιου.

Από τον Θύμιο, στον Άλεξ και στην Πάτρα…

Διαφήμιση

– Η εκπομπή συνεχίζει την έρευνα στο σκοτεινό «Τούνελ» του bullying, που η ίδια ανέδειξε, και φέρνει αποκαλύψεις. Τώρα ο Θύμιος, πριν ο Βαγγέλης και ο Άλεξ.

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει στη Βέροια και ανακαλύπτει, 16 χρόνια μετά το παιχνίδι θανάτου εις βάρος του 11χρονου μαθητή, νέα στοιχεία που θα συζητηθούν. Τι λέει η μάνα του Άλεξ, που έγινε σύμβολο κατά του εκφοβισμού.  Πώς αντέδρασαν στην κάμερα της εκπομπής αυτοί που εξαφάνισαν το άτυχο
παιδί.

– Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο, που χάθηκε μετά το άγριο bullying που δέχτηκε. Τι αποκαλύπτει η αδελφή του. Έρευνες σε Αθήνα, Πύργο και σε ένα νησί.

– Ακόμα, νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας…

Δες το τρέιλερ:

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:20

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

DIY Σπιτική σοκολάτα συνταγή: Φτιάξε σπιτική σοκολάτα με τη βοήθεια του Βασίλη Τζίμα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε πισίνα ξενοδοχείου της Λευκάδας δροσίστηκε και αναστάτωσε με το χαμόγελο και τις ωραίες καμπύλες της