in

Ναταλία Δραγούμη: Η τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν με τα παιδιά της μικρά

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram η δημοφιλής ηθοποιός

Αναμφίβολα, η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz.

Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1991, όπου συμμετείχε στην κωμική σειρά του MEGA «Μάνα Είναι Μόνο Μία». Ακολούθησαν πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών, «Έρωτας και Πάθος», «Πεθαίνω Για Σένα» και «Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου». Στη μεγάλη οθόνη την έχουμε απολαύσει σε αρκετές ταινίες, όπως οι «Ι Love Καρδίτσα» και «Σμύρνη μου Αγαπημένη». Φυσικά, έχει πατήσει πολλάκις και το θεατρικό σανίδι. Δείγμα των παραστάσεων που έχει παίξει είναι οι «Ζητείται Ψεύτης», «Toc Toc» και «Οκτώ Γυναίκες Κατηγορούνται».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς από το 2000. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο, ενώ κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαφήμιση
Nαταλία Δραγούμη – Έντι Ρόμπερτς

Tην Τρίτη 15/2, η 49χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους περισσότερους από 89.000 ακολούθους της μία γλυκιά φωτογραφία από το παρελθόν.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα φορά ένα μακρύ φόρεμα και χαμογελά, κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της. Ακριβώς δίπλα της στέκεται η κορούλα της, η οποία φορά ένα ροζ, γυαλιστερό φορεματάκι και ακουμπά το ποδαράκι του μικρότερου αδελφού της.

«Κοιτούσα τα άλμπουμ μου και στάθηκα σε αυτή τη φωτογραφία ❤️» σημειώνει στη λεζάντα του post της η Ναταλία Δραγούμη. Δεκάδες φίλοι της έχουν σχολιάσει την ανάρτησή της. «Οοοο, αυτά τα άλμπουμ με τις “λεπτομέρειες” της ζωής❤️❤️❤️» και «Ευτυχία ❤️» είναι μόνο δύο από τα όμορφα σχόλια.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Η Ναταλία Δραγούμη δεν έχει αλλάξει από τότε, αλλά τα παιδιά της σίγουρα έχουν αλλάξει.

Ναταλία Δραγούμη, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Μοιράστηκε καυτές φωτογραφίες με εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Κατερίνα Καινούργιου: Θέλουμε και εμείς την ολόσωμη φόρμα της!