in

Βάσω Βιλέγκας: Η πρόταση γάμου από γκριζομάλλη εφοπλιστή που δεν ξέρεις

Τη Βάσω Βιλέγκας την μάθαμε σε πολύ μικρή ηλικία από τη συμμετοχή της το 2011 στο gntm αλλά και από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Ελληνίδας playmate.

Η Βάσω βιλέγκας γεννήθηκε στη Βενεζουέλα όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των τριών ετών και στη συνέχεια μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Διαφήμιση

Αγαπάει το χορό και έχει μάθει σε επίπεδο διδασκαλίας να χορεύει εκπληκτικά. Επίσης έχει κάνει δουλειές ως μοντέλο ενώ έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή στο δελφινάριο ως ηθοποιός και χορεύτρια.

Το gntm και το μόντελινγκ της προέκυψε μετά από ταξίδι αναψυχής στο Μιλάνο όπου την προσέγγισαν μάνατζερ και της πρότειναν να ασχοληθεί με αυτό.

Ένα από τα γεγονότα που είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξη της ήταν η πρόταση γάμου που της έγινε μέσα σε μία ώρα από έναν σαραντάρη με γκρίζα μαλλιά, όταν αυτή ήταν σε ηλικία 23 ετών, εφοπλιστή της Βενεζουέλας.

Πήγε για λίγες μέρες για να κάνει κάποιες δουλειές ως μοντέλο στην Χώρα καταγωγής της, ο εφοπλιστής είδε τις φωτογραφίες της με τα εσώρουχα ενθουσιάστηκε και την προσέγγισε μέσω κοινού γνωστού όπου σε μία ώρα της έκανε πρόταση γάμου.

Αυτές τις μέρες το μοντέλο κάνει ταξίδι με ιστιοπλοϊκό στο Αιγαίο πέλαγος και μέσα από το λογαριασμό της στο instagram βλέπουμε φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει τη σε διάφορα χρώματα.

Ποιο χρώμα σας αρέσει αλήθεια εσάς

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: Το Golden Pass του GNTM από δουλειές… selfies στο instagram

μπαμπης αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης είχε σπάσει την πόρτα του υπνοδωματίου πριν λίγο καιρό