in

Ακόμα ένας “τελικός” – ON AIR από 5 μ.μ. στον Pressing 90.1!!!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Όσο μειώνονται οι αγώνες και η ΑΕΛ δεν βελτιώνει την εικόνα και την βαθμολογική συγκομιδή της, τόσο πιο οριακοί είναι και οι αγώνες που δίνει, τόσο αυξάνεται και η σημασία τους…

Στην προκειμένη περίπτωση, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τη Λαμία, η οποία σκαρφάλωσε στον πίνακα, οι “βυσσινί” φιλοξενούν ως ουραγοί της βαθμολογίας την ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση και αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή τους στην κούρσα της παραμονής.

ΑΕΛ-Παναιτωλικός λοιπόν σήμερα στις 5.15 μ.μ. στο Αλκαζάρ κι ως είθισται, από τις 5 μ.μ. ο Pressing 90.1 θα βρίσκεται ζωντανά on air για να δούμε και να σχολιάσουμε μαζί με τους ακροατές μας την εξέλιξη και την έκβαση της αναμέτρησης, η προϊστορία της οποίας θέλει τους γηπεδούχους να μην έχουν ηττηθεί ποτέ απ’ τους Αγρινιώτες επί λαρισινού εδάφους!

Διαφήμιση

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση οι “βυσσινί” φέρουν το βάρος της αδυναμίας τους να κάνουν νίκη φέτος στην έδρα τους, αλλά και της απουσίας πλέον απ’ τον πάγκο βοηθών για τον Τζιανλούκα Φέστα, που μετά την φυγή των Κατσάρα, Λαυδαριά, έμεινε με μόνο συνεργάτη τον γυμναστή Μπάμπη Παναγούλη.

Εκτός “4” χειμερινές μεταγραφές

Στο μεταξύ, οι αναταράξεις που προκάλεσε η ήττα απ’ τη Λαμία, αλλά και η ανετοιμότητα αρκετών εκ των χειμερινών μεταγραφών, έφερε τον αποκλεισμό απ’ την αποστολή της ΑΕΛ αρκετών εξ’ αυτών, ενώ έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Μπάγιτς και απώλεια ο τραυματισμός του Μιχάηλ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή o Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, είναι οι Νάγκι, Σουλούκος, Ακούνια, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Νούνιτς, Κολομπίνο, Ζίζιτς, Γκοτζαμανίδης, Μπεν-Χατίρα, Στίφλερ, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Γλυνός, Πινακάς, Ντουρμισάι, Τρούγιτς και Μούζεκ

Εκτός αποστολής έμειναν αναλυτικά οι τραυματίες, Αλέξης Μιχαήλ, Ορέστης Γρηγορόπουλος, ενώ τέλος για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Ντίνου Γκράουρ, Νίκος Καρανίκας, Ούρος Τσόσιτς, Χάρης Φουρκιώτης, Γιώργος Μαϊδανός, Θανάσης Στοϊνοβιτς, Αποστόλης Κοτσιανούλης, Αλέξανδρος Χαλάτσης, Τιμ Σπάρβ, Γιώργος Δάκτυλας, Γιώργος Ζαχαράκης και Μπένζαμιν Μουκάντζο.

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Προερχόμενος από σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Παναιτωλικός έρχεται στη Λάρισα με αναπτερωμένο ηθικό.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας, ανακοίνωσε την αποστολή για την οποία επέλεξε “22” ποδοσφαιριστές, στην οποία συμμετέχουν οι:

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.

Εκτός αποστολής έμειναν αντίστοιχα οι ανέτοιμοι Καρασαλίδης, Ματσόλα, Γιάκολις που έχουν μεν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς αλλά δεν βρίσκονται στο 100%, ο Μπαρμπόσα που είναι τραυματίας, ενώ δεν υπολογίζονται και οι μακροχρόνια τραυματίες Τζανακάκης, Λιάβας.

Ραντεβού λοιπόν στις 5 μ.μ. στον Pressing 90.1!!!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 45χρονος που αγνοούνταν στην Πάρνηθα

Με «εκλεκτή» παρέα ο Δ.Λιγνάδης στις φυλακές – Αυτοί είναι οι συγκρατούμενοί του (φώτο)