in

Τζορτζ Κλούνεϊ Τζόνι Ντεπ και άλλοι ηθοποιοί που παραλίγο να πεθάνουν στην διάρκεια γυρισμάτων

Δεν γνωρίζουμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά η υποκριτική θα πρέπει να περιλαμβάνεται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Ειδικά στις μεγάλες παραγωγές που δίνουν την ευκαιρία για πιο εξεζητημένο σενάριο και μεγαλύτερη ευχέρεια στο πως θα κινηθεί ο σκηνοθέτης ως προς τη φαντασία του, θα έπρεπε να υπάρχει ειδικός όρος που να αποζημιώνει τον ηθοποιό.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων και αν το επιτρέπει το μπάτζετ της ταινίας, εκτός από τους ηθοποιούς, έχουν προσληφθεί και κασκαντέρ ή stuntmen που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τις επικίνδυνες σκηνές.

Όμως υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που θέλουν να το ζήσουν και έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους. Άλλες φορές τα καταφέρνουν, άλλες αποκομίζουν τραυματισμούς και άλλες έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο. Υπάρχουν περιπτώσεις κασκαντέρ που έχουν πεθάνει στη διάρκεια γυρισμάτων, αλλά και διάσημων ηθοποιών που έχουν ζήσει τον υπέρτατο κίνδυνο.

Διαφήμιση

1. Τζορτζ Κλούνεϊ: Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το Syriana ο Τζορτζ έφτασε στο σημείο να αυτοκτονήσει. Σε μια σκηνή βασανισμού ο ηθοποιός έπεσε στο πάτωμα και άνοιξε το κεφάλι του ενώ υπέστη και εσωτερικό πρόβλημα. Για τρεις εβδομάδες έμεινε κλινήρης, ο εγκέφαλος του είχε μαζέψει υγρό, ο πόνος ήταν αφόρητος και ο Κλούνεϊ σκέφτηκε να αυτοκτονήσει για να σταματήσει να πονάει.

2. Άιλα Φίσερ : Στο Now You See Me η Άιλα είχε μια σκηνή μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Το πόδι της όμως πιάστηκε σε μια αλυσίδα στο βυθό και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Το υπόλοιπο crew νόμιζε ότι υποκρινόταν και ήταν καλά, αλλά η ίδια πνιγόταν στην πραγματικότητα. Ευτυχώς είχε προβλεφθεί ένας μοχλός για γρήγορη διαφυγή και όταν βγήκε από τη δεξαμενή ενημέρωσε για το πρόβλημα.

3. Τζέιμς Καβίζελ : Πίσω στο 2004 ο Καβίζελ υποδυόταν τον Ιησού στα Πάθη του Χριστού. Επομένως υπέστη αρκετά βασανιστήρια όπως το μαστίγωμα. Η ζημιά παραλίγο να γίνει όταν στη σκηνή στους κήπους της Γεθσημανή που προσεύχεται στον Θεό, ένας κεραυνός τον χτύπησε και έμεινε κόκκαλο. Ένας από τους βοηθούς σκηνοθέτη τον πλησίασε για να δει τι συνέβη και τον πέτυχε και αυτόν ο κεραυνός.

4. Τζόνι Ντεπ: Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι με τον Ντεπ στο Lone Ranger όπου κατά την διάρκεια του καλπασμού με το άλογο ο Ντεπ έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε κάτω από το ζώο, κρεμασμένος από την ανάποδη. Κάποια στιγμή βρήκε την ευκαιρία να πέσει στο έδαφος και τη σκαπούλαρε μόνο με το σημάδι του πετάλου στο στέρνο του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μπιγιονσέ: Έτρεξαν να το μαζέψουν -Η άτυχη στιγμή που έκανε το στήθoς της να πρωταγωνιστεί παντου – Φωτογραφία

Χάλι Μπέρι: Κατάπιε το… Πήγε να πνιγεί πάνω στη σκηνή σεξ με τον Τζέιμς Μποντ – Πώς ο Πιρς Μπρόσναν της έσωσε τη ζωή