in

Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ: Ποιο Only fans; Ο κόσμος πλήρωνε και αυτή έβγαζε. Τα ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ για..καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Ούτε ιδέα δεν ήταν στους δημιουργούς του το only fans όταν η Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ αποφάσισε να τα βγάλει έναντι αμοιβής. Μάλιστα το έκανε για καλό σκοπό

Το νοσοκομείο Great Ormond χρωστάει πολλά στο καυτό μοντέλο και παρουσιάστρια του Real Hustle, που τρέλανε το κοινό της στο Twitter.

Διαφήμιση

Το είπε και το έκανε η Τζέσικα Τζέιν. Πριν λίγο καιρό η Τζέσικα Τζέιν είχε πληροφορήσει το κοινό της, πως έχει σκοπό να τους κάνει ένα striptease μέσω του Twitter, αν κάνουν δωρεές για τη νέα πτέρυγα παίδων του νοσοκομείου.

Οι followers του μοντέλου δώρισαν από 20 μέχρι 100 λίρες , με την Κλέμεντ να έχει δηλώσει πως για κάθε 500 λίρες που θα συγκεντρώνονται, θα βγάζει από πάνω της και ένα ρούχο.

Η Τζέσικα Τζέιν κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει 10.000 λίρες μέσα σε 20 μέρες δίνοντας στον κόσμο της το δώρο που του είχε υποσχεθεί.

Τα λεφτά έχουν σκοπό να μεγαλώσουν την πτέρυγα παίδων και να δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος και για τους γονείς, που θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

< img src="https://s04.tcuniverse.com/vkmedia_store/2012/01/Mswx7CvMsuurebhE/sizes/clean/JJCSaMcRoTVNutsMQ9_clean_800.jpg" />

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ρόζι Χάντινγκτον: Πίνει τους χυμούς της και… αναστατώνει – Φωτογραφία για υπογλώσσια

Ριάνα: Όταν γιόρτασε την παγκόσμια Mπάφou με σατέν σορτσάκι και μπουστάκι χωρίς εσώpoυχα