in

Τζένιφερ Λόπεζ: Όταν έσκασε ημίγuμvη στα American Music Awards. Το φόρεμα και η Viral φωτογραφία της

Πάμε πίσω κάπου στο 2015 και την Jennifer Lopez στα 46 της να πραγματοποιεί μία από τις πιο επικές εμφανιστείς αφού το φόρεμα κάλυπτε ελάχιστα και άφηνε τα περισσότερα σε κοινή θέα.

Ακόμα μια εμφάνιση-φωτιά πραγματοποίησε εκείνη την ημέρα η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία στα 46 της απέδειξε αυτό που χρειάστηκα έκανε, πως θα συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να θεωρείται η πιο σσς…έξι γυναίκα του πλανήτη.

Διαφήμιση

Η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε στην εκδήλωση των Μουσικών Βραβείων της Αμερικής στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες, φορώντας ένα σούπερ απoκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το μπoύστo της και μέρος των πληθωρικών γλouτών της, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων!

Ήταν τότε λίγο πριν τον γάμο της με τον Κάσπερ Σμαρτ και η Τζένιφερ Λόπεζ έμοιαζε να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, καθώς κυκλοφορούσε διαρκώς χαμογελαστή και άκρως ανανεωμένη.

Τα χρόνια πέρασαν η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε κυκλοφορεί επίσης χαμογελαστή αφού πριν ένα μήνα παντρεύτηκε τον Ben Affleck!

Όσο για τον Μπεν που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του να κοιμάται με ανοιχτό το στόμα τις πρώτες ημέρες μετά το γάμο κάνουμε όπως δεν τις είδαμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν – Τζένιφερ Λόπεζ – Πάμελα Άντερσον και άλλες. Όλα τα SΕΧ ΤΑΡΕ του Χολιγουντ

Μάρα Δαρμουσλή: Το ολόσωμο μαγιό της έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και απο το μωρό