in

Δήμητρα Ματσούκα: “Δεν περίμενα να συναντήσω τον άνθρωπο που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου”

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια αγαπημένη και διακεκριμένη Ελληνίδα ηθοποιός, που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και την εκφραστικότητά της στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα, η Δήμητρα Ματσούκα έχει διαπρέψει σε πολλές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό του κοινού και των συναδέλφων της.

Η Δήμητρα Ματσούκα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha με τίτλο «Καλύτερα δε γίνεται» το προηγούμενο Σάββατο, όπου συζήτησε για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και ο γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη. Αρχικά, η Ματσούκα τόνισε:

«Ήταν μια όμορφη συνέχιση της σχέσης μας. Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα.

Διαφήμιση

Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε».

Όσον αφορά το νέο πολιτικό κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα επεσήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό που συμβαίνει, με αυτό το καινούργιο πολιτικό φορέα, τον “Κόσμο”. Ξέρω πολύ καλά ότι έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας…».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα συμμετείχε στο κόμμα «Κόσμος», η κυρία Ματσούκα απάντησε: «Δεν θα ήθελα να εμπλακώ εγώ στον “Κόσμο”. Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τη δράση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πολύ σοβαρές εποχές για να φλερτάρω με αυτό το κομμάτι».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Μοίρασε αγάπη και θέαμα στο Instagram. Η selfie φωτογραφία στον καθρέφτη – Τι έγραψε στη λεζάντα;

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης αμφισβητεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Όχι, δεν αλλάζει