in

Très chic στο μπαλκόνι: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τα εσώρουχα διέλυσε τις Κάννες – Video και φωτογραφία

Αλεσαντρα Αμπροσιο


Η διεθνούς φήμης Βραζιλιάνα σούπερ μόντελ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ του Καννών το 2023, κατάφερε ξανά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεσάντρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο που τη δείχνουν να ποζάρει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στις Κάννες. όπου εμφανίζεται με ψηλά μαύρα πέδιλα και ένα εντυπωσιακό σιθρού φόρεμα, το οποίο αποκάλυπτε με διακριτικό τρόπο τα εσώρουχά της.

Το κομψό και ταυτόχρονα τολμηρό outfit της Αμπρόσιο συγκέντρωσε πάνω του την προσοχή, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν θετικά την επιλογή της και την φωτογραφία να συγκεντρώνει χιλιάδες “likes”.

Διαφήμιση

Πάντα με αισθητική και στυλ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο συνεχίζει να επιβεβαιώνει γιατί αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμέένα πρόσωπα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας.

Κάθε εμφάνιση της, στις πασαρέλες ή στις κοινωνικές εκδηλώσεις, αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες άνθρωπους που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βικτόρια Λόμπα: Σκύβει και προκαλεί – Η personal trainer που έχει τρελάνει το διαδίκτυο με τα βιντεάκια της

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου απειλεί – Δεν το ξέρετε ότι είμαι καριόλα;