in

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος ποδοσφαιριστή, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Ναύπλιο: Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 46χρονος

Η τοπική κοινωνία της Αργολίδας θρηνεί τον τραγικό θάνατο του 46χρονου ποδοσφαιριστή Θ.Σ. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο άτυχος άντρας δεν τα κατάφερε.

Διαφήμιση

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που είναι επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών με κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο, κατέρρευσε αργά το απόγευμα στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού.

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος ποδοσφαιριστή, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου να σημειωθεί ότι δεν εφημέρευε και άνοιξε, μόνο και μόνο, για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.

Εκεί, οι γιατροί έκαναν το αδύνατο δυνατό για να τον σώσουν, όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν.

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος ποδοσφαιριστή, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Νάυπλιο: Αμέσως έσπευσε ΕΚΑΒ στο γήπεδο

Αναλυτικά τι συνέβη σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr:

Αργά το απόγευμα της Κυριακής κατά την διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Προίτος – Εθνικός Τολού, στο γήπεδο του Δρεπάνου Αργολίδας, ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Προίτου περίπου 45 χρονών υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε και μετέφερε εσπευσμένα τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Viral video: Η μακαρονάδα πού γίνεται σε ένα σκεύος και σαρώνει στο instagram

Συγκινητική ιστορία: Μεγάλος αδερφός έκανε 2 χρόνια οικονομία για να βοηθήσει τη μικρή του αδερφή να σπουδάσει