in

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έβριζε τη Mercedes αλλά πλήρωσε 700.000 για AMG GT με 790 άλογα

Θα μπορούσε κάποιος να με πει και μαζόχα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και πόσταρε φωτογραφία από το νέο του αυτοκίνητο, Mercedes GT AMG με 790 ίππους ιπποδύναμη!

Ο λόγος είναι ότι επειδή έχει αρκετά αυτοκίνητα Mercedes στην κατοχή του πριν περίπου 15 ημέρες έβριζε τη συγκεκριμένη εταιρεία καθώς δεν μπορείς να βρεις πουθενά ανταλλακτικό όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Και επειδή αν έπαιρνε το αυτοκίνητο από την Ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει ενάμιση χρόνο καθυστέρηση πήγε ο ίδιος στη Φρανκφούρτη και το έφερε στην Ελλάδα!

Διαφήμιση

H Black Series είναι παραδοσιακά η πιο ισχυρή έκδοση των super sport μοντέλων της Mercedes και η AMG GΤ δεν αποτελεί φυσικά την εξαίρεση. Έτσι o bi turbo V8 των 4.000 κυβικών έχει φτάσει για την περίσταση τους 790 ίππους και τα 800 Nm.

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο δεν πωλείται καινούργιο και είχαn κατασκευαστεί μόνο 1.700. H τιμή στην Ελλάδα ήταν γύρω στις 550.000 ευρώ.

Πλέον είναι δυσεύρετες και η τιμή έχει ανέβει αρκετά. Kύκλοι της αγοράς αναφέρουν ότι πωλούνται γύρω στις 700.000

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάτρα: Μπήκε στο Only Fans να δει τη Τζούλια Αλεξανδράτου και βρήκε την κόρη του. Φωτογραφία και Video

GNTM: Τον θυμάσαι; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του ριάλιτι μοντέλων;