in ,

Top 5 σειρές φαντασίας για το 2022

The Lord of the Rings

Η επική σειρά φαντασίας πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στο Amazon Prime Video,στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022. Με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα, τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν έλαβαν χώρα στη Νέα Ζηλανδία.

Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings, μεταφέροντας τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν και απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν.

Διαφήμιση

House of the Dragon

Το HBO, εν μέσω του HBO Max για το ευρωπαϊκό λανσάρισμα της υπηρεσίας, θα κυκλοφορήσει το “House of the Dragon” και θα μας μεταφέρει 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice & Fire που είδαμε στην αυθεντική “GoT” σειρά. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι δολοπλοκίες, το οικογενειακό δράμα και φυσικά οι δράκοι περιλαμβάνονται στο μενού του σόου.

The Sandman

H πολυαναμενώμενη σειρά «The Sandman» βασίζεται στην ομότιτλη σειρά κόμικς του Νιλ Γκέιμαν. Στην σειρά πρωταγωνιστεί ο Τομ Στάριτζ, στον ρόλο του Μορφέα, τον Θεό του ύπνου και άρχοντα των Ονείρων – μιας απέραντης περιοχής που περιέχει όλα τα όνειρα από τους πάντες που έχουν υπάρξει ποτέ.

Interview with the Vampire

To AMC αποφάσισε να μεταφέρει το μυθιστόρημα της Anna Rice, Interview With the Vampire στην μικρή οθόνη από την μεγάλη, όπου το 1994 πρωταγωνίστησαν οι Tom Cruise και Brad Pitt. Tο Interview With the Vampire θα αποτελεί την πρώτη από τις πολλές σειρές που το δίκτυο σχεδιάζει να δημιουργήσει με τον Mark Johnson να βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής.

The Witcher: Blood Origin

H prequel μίνι σειρά The Witcher: Blood Origin θα μας ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν τις περιπέτειες του Geralt of Rivia και συγκεκριμένα στη γέννηση του πρώτου “Γητευτή”. Το teaser trailer δίνει μια χορταστική ματιά στην Elven πολεμίστρια της Michelle Yeoh, η οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες. Να αναφέρουμε πώς η μίνι σειρά θα αποτελείται μόνο από έξι επεισόδια.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κ.α.: Πως να φορέσετε το total pink

Στην κριτική επιτροπή του «Χ Factor» οι Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστος Μάστορας