in

Τόνια Σωτηροπούλου: Με μία φωτογραφία, ευχαριστεί θαυμαστές και φίλους για τις ευχές τους – Πού γιόρτασε τα γενέθλιά της;

Τα 35 έκλεισε η αγαπημένη ηθοποιός

Γενέθλια είχε χθες, Πέμπτη 28/4, η Τόνια Σωτηροπούλου και μάλιστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», όπου οι συνεργάτες του παρουσιαστή της έκαναν μία τούρτα-έκπληξη και όλοι μαζί της τραγούδησαν το κλασικό τραγουδάκι γενεθλίων!

Η όμορφη ηθοποιός και σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια έκλεισε τα 35! Το μεσημέρι της Παρασκευής, 29/4, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το κοκτέιλ μπαρ που γιόρτασε χθες βράδυ τα γενέθλιά της με την παρέα της. Πιθανότατα το μαγαζί που πήγε, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, είναι ένα από αυτά που βρίσκονται κατά μήκος της παραλιακής της Αττικής!

Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω στιγμιότυπο, η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν λιτή αλλά εντυπωσιακή το βράδυ των γενεθλίων της, ενώ η τούρτα της υπερπαραγωγή και άκρως κοριτσίστικη. Το χαμόγελο στα χείλη της φανερώνει πως διασκέδασε με την ψυχή της και πολύ καλά έκανε!

Διαφήμιση

Στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής της, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις ευχές τους και να τους ευχηθεί, με τη σειρά της, να παίρνουν και να δίνουν αγάπη: «Αγάπη. Πολύτιμη και σπάνια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την υπέροχη ενέργεια! Να γελάτε και να γιορτάζετε τα γενέθλια, να μοιράζεστε και να σκορπάτε χαρά 💙».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η κατάθλιψη και τα ψυχοσωματικά την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Lottie Moss: «Νιώθω πιο άνετη, όταν είμαι γυμνή» δηλώνει η σταρ του OnlyFans